ING Bank Kartı Olan Araç Sahipleri Dikkat: 2 Gün İçerisinde Başvuru Yaparsanız, 500 TL'lik Akaryakıt İndirimi Kazanacaksınız!

ING Bank Kartı Olan Araç Sahipleri Dikkat: 2 Gün İçerisinde Başvuru Yaparsanız, 500 TL'lik Akaryakıt İndirimi Kazanacaksınız!

Türkiye’nin en önemli özel bankalarından birisi olan ING Bank, 25 TL seviyesini geçen benzin fiyatlarına sessiz kalamadı. Banka, 2 gün sonra başvurulara kapanacak olan akaryakıt kampanyasını duyurdu. İşte bankanın akaryakıt kampanyasına ilişkin ayrıntılar

ING Bank, Petrol Ofisi ile bir anlaşma imzalayarak 31 Mayıs tarihine kadar başvurulara açık olan akaryakıt ve otogaz kampanyasını duyurdu.

ING Bank’tan Dev Akaryakıt Kampanyası!

Geliştirdiği kredi kampanyaları ile bankacılık sektöründe adından söz ettirmeyi başarmış olan bankalardan birisi olarak karşımıza çıkan ING Bank, bu kez de düzenlediği bir kart kampanyası ile gündeme geldi. Bankanın resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre bu kampanya kapsamında Petrol Ofisi ile anlaşma imzalandığı ve anlaşma kapsamında akaryakıt ve otogaz harcamalarına karşılık indirim tanımlanacağı bilgisi kaydedildi.

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan akaryakıt ve otogaz kampanyasına göre 31 Mayıs tarihine kadar kampanyaya katılım sağlayan ve o tarihten itibaren 12 ay boyunca, her ay Petrol Ofisi noktalarından 500 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt ve otogaz alışverişi yapacağının sözünü veren tüm müşterilere, 500 TL tutarında iade ödemesi yapılacağı bilgisi kaydedildi.

ING Bank’ın Akaryakıt Kampanyasına İlişkin Ayrıntılar

ing-bank.jpg

ING Bank’ın Petrol Ofisi noktalarından yapılan akaryakıt ve otogaz harcamaları için geçerli olan kampanyası, yalnızca bireysel kredi kartı müşterileri için geçerlidir. Söz konusu harcamaların ise Petrol Ofisi Öde- Geç ekranından yapılması gerekmektedir.

ING Bank tarafından geliştirilen akaryakıt ve otogaz kampanyasından fayda sağlayabilmek için 12 ay kalma sözünün tutulması gerekmektedir. Tutulmayan söz kadarlık kısım, ekstreye borç olarak yansıtılacaktır.

ING Bank’ın akaryakıt Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

ING Bank’ın Petrol Ofisi’nden yapılan akaryakıt harcamaları için özel olarak geliştirmiş olduğu 500 TL indirim hakkı kazanımlı akaryakıt ve otogaz kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların, bankanın mobil uygulamasına giriş yapmaları ve açılan ekranda yer alan kampanyalar kısmından otogaz ve akaryakıt kampanyasına katılım onayı vermeleri gerekmektedir. Katılım onayının banka tarafından olumlu değerlendirilmesinden itibaren gerçekleştirilecek olan tüm akaryakıt ve otogaz harcamaları, aylık taahhüt sözü kapsamında değerlendirilecektir.