ICBC Hesaplı Kredi Kampanyasını Başlattı! 2.39 Avantajlı Faiz Oranıyla Nakit Para Fırsatı

ICBC Hesaplı Kredi Kampanyasını Başlattı! 2.39 Avantajlı Faiz Oranıyla Nakit Para Fırsatı

ICBC Türkiye, tüketici kredilerinde dikkat çeken kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye bankacılık sektöründe önde gelen özel bankalardan ICBC’nin ihtiyaç kredisi kampanyası büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Düşük faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleriyle ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler ICBC Hesaplı Kredi kampanyasını tercih ediyor. Müşteri memnuniyeti odaklı bankacılık hizmetleri sunan ICBC kurumsal web sitesinden aralık ayına özel yeni ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. İhtiyaçlarını ertelemeden satın almak isteyenlere özel ICBC Hesaplı Kredi kampanyası gündeme geldi.

ICBC Hesaplı Kredi Özellikleri

Düşük faiz oranları ile nakit desteğinden yararlanmak isteyen ICBC müşterileri Hesaplı Kredi fırsatını değerlendiriyor. Aralık ayında nakit arayan müşterilerine en uygun koşullarda kredi desteği sunan ICBC Hesaplı Kredi kampanyasını duyurdu. Bankanın kurumsal web sitesinde yer alan bilgilere göre müşteriler 36 aya varan vade seçenekleriyle nakit desteğinden yararlanabilecek. ICBC Hesaplı Kredi kampanyasında 100 bin TL ve üzeri kredi taleplerinde 12 ay, 50 bin TL ile 100 bin TL arasındaki krediler için 24 ay vade seçenekleri sunuluyor. ICBC’den 50 bin TL’nin altında nakit çekmek isteyenler için azami vade sayısı 36 ay olarak belirlendi.

ICBC Hesaplı Kredi Nasıl Çekilir?

icbc-hesapli-kredi-kampanyasini-baslatti-239-avantajli-faiz-oraniyla-nakit-para-firsati.png

Yeni yıl öncesinde nakit ihtiyacı olanlar bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarını yakından takip ederken ICBC Hesaplı Kredi ön plana çıkıyor. Geniş bir müşteri kitlesine sahip olan bankanın müşterilerine sunduğu Hesaplı Kredi kampanyasına başvuru yöntemi açıklandı. Buna göre başvuru sahibi T.C. kimlik belgesi ve gelir belgesi ile ICBC Hesaplı Kredi fırsatlarından hemen yararlanabilecek. Her müşteri kendi bütçesine uygun olacak şekilde 12, 24 ve 36 ay vade seçeneklerinden birini tercih ederek ICBC Hesaplı Kredi kampanyasından yararlanabilecek.

ICBC Hesaplı Kredi Hesaplama

Türkiye bankacılık sektöründe adından sık sık söz ettiren özel bankalardan ICBC Hesaplı Kredi kampanyasında örnek hesaplama tablosunu yayınladı. Bankanın resmi web sitesindeki bilgilere göre 50 bin TL tutarında Hesaplı Kredi başvurusunda bulunan müşteriler 36 ay vade seçeneğinde yüzde 2.39 faiz oranından yararlanabilecek. Bu koşullarda müşteriler ayda 2.285 TL taksit ödeyerek kredi borcunu kapatabilecek.