Hükümetten vatandaşa can suyu! Kart borçlarınız rüyalarınıza girmesin! Halkbank borçlarınızı erteliyor!

Hükümetten vatandaşa can suyu! Kart borçlarınız rüyalarınıza girmesin! Halkbank borçlarınızı erteliyor!

Yeni yıl ile birlikte alım gücünün düşmesi ve artan hayat pahalılığı vatandaşı alternatif yollara sürüklüyor. Hükümetten vatandaşa can suyu! Kart borçlarınız rüyalarınıza girmesin! Halkbank borçlarınızı erteliyor!

Yeni yıl ile birlikte alım gücünün düşmesi ve artan hayat pahalılığı vatandaşı alternatif yollara sürüklüyor. Vatandaşlar nakit ihtiyaçları doğrultusunda farklı alternatif yöntemlere doğru evrilirken bu sürede kredi ve kredi kartı kullanımları maksimum seviyeye ulaştı. Bankalar son yıllarda ki en büyük talep ile karşı karşıya kalırken vatandaş ise kart borçlarını ödemekte zorluk çekiyor.

Borçlarını dert edinen vatandaşlara ise hükümetten can suyu adımı geldi. Dünya ve Türkiye piyasasında yaşanılan son gelişmeler ile birlikte Türk Lirası değer kaybederken, faizler de artmaya başladı. Vatandaşlar kart borçlarını kapatamazken, her geçen gün borçlar artıyor. Gece uyku çekemeyen vatandaşlara ise müjdeli haber Halk Bankası tarafından geldi. İcra ve haciz işlemleri ile karşı karşıya kalan vatandaşların izleyeceği yol belli oldu.

BORÇLARINI ÖDEMEKTE ZORLANAN VATANDAŞLARA DEVLETTEN CAN SUYU!

halkbank-borc-transferi-kredisi.jpeg

Yeni yıl ile birlikte 18 yaşını doldurmuş vatandaşlardan orta yaş kesimine kadar kredi ve kredi kartı kullanımları Türkiye tarihinin en üst seviyesine ulaştı. Vatandaşlar nakit ihtiyaçlarında bankalara başvurarak nakit ihtiyaçlarını gidermeye başladı. Bu süreçte ise borçlarını ödeyemeyen ve hakkında icra takibi başlatılan vatandaşlara güzel haber geldi.

HALK BANKASI BORÇ AKTARIMI KREDİSİ NEDİR?

Kamu bankaları arasında yer alan Halk Bankası yaptığı duyuru ile birlikte borç aktarımı kredisini duyurdu. Vatandaşların mağduriyetlerini gidermek amacı ile kişilerin başka bankalara olan kredi ve kredi kartı borçlarını üstlenecek. Üstlenilen borçlar doğrultusunda ise ödemeler yapılandırarak Halk Bankası tarafından vatandaşlar ödemelerini taksitli yatırabilecek.

HALK BANKASI BORÇ TRANSFERİ KREDİSİ BAŞVURUSU

Farklı bankalara borçları olan vatandaşlar borçlarını ödeyemedikleri durumlarda Halk Bankası ile iletişime geçerek borç transferi kredi hizmetine başvurabilecek. Halk Bankası sizin adınıza tüm borçlarınızı üstlenirken borçlarınızı yapılandıracak. Vatandaşlar ise yapılandırılmış borçlarını Halk Bankası üzerinden rahat bir şekilde ödeme planı ile gerçekleştirmesi bekleniyor.

Vatandaşlar Halk Bankası şubelerine giderek borç transferi kredisine dair detaylara ulaşabilir ve başvurularını gerçekleştirebilecek.

HALK BANKASI BORÇ TRANSFERİ KREDİSİ ÖDEME TABLOSU

Halk Bankası tarafından örnek bir borç transferi kredisi ödeme tablosu paylaşıldı. Buna göre ise;

  • 36 ay vade
  • yüzde 1,71 faiz
  • 50 bin TL destek kredisi
  • 2.659 TL aylık ödemeli

Vatandaşlar borç kapatma kredisi ile farklı bankalarda ki kredi kartı borçları, kredili mevduat hesabı ve kredi borçlarını kapatabilecek.