Hesap Açacaklar Dikkat: Akbank, İş Bankası ve TEB, Müşterisi Olacaklara Karşılıksız Nakit Hizmeti Sunacak!

Hesap Açacaklar Dikkat: Akbank, İş Bankası ve TEB, Müşterisi Olacaklara Karşılıksız Nakit Hizmeti Sunacak!

Bankacılık sektöründe gelişmeler hız kesmeden devam ediyor. Türkiye Ekonomi Bankası, Akbank ve Türkiye İş Bankası, yeni müşterileri için benzersiz fırsatlar sundukları yeni kampanyalarını açıkladı. İşte bankaların yeni hizmetlerinin ayrıntıları…

Türkiye Ekonomi Bankası, İş Bankası ve Akbank, yeni müşterileri için geliştirmiş oldukları avantajlı kampanyaları, kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası’ndan 150 TL’lik Fatura İndirimi Hediyesi!

Türkiye’nin en gelişmiş bankalarından birisi olan Türkiye Ekonomi Bankası, yeni dönemde müşteri sayısını arttırmak için yeni bir kampanya daha geliştirdi. Bankanın kendi müşteri sayısını arttırırken vatandaşlara da fayda sağlamak istediği yeni kampanyasının ayrıntıları, kamuoyu ile paylaşıldı.

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından açıklanan yeni kampanyanın, yalnızca Sodexo Club kullanıcıları için geçerli olduğu bildirildi. Buna göre Sodexo Club uygulamasında yer alan davet kodu aracılığı ile CepteTEB uygulamasından TEB’li olan ve sonrasında da elektrik faturası için otomatik fatura ödeme talimatı veren tüm yeni müşterilere aylık 50 TL, toplamda 150 TL tutarında fatura indirimi hakkı tanımlanacağı bilgisi kaydedildi.

Türkiye İş Bankası’ndan 200 TL Tutarında Hediye Para!

2021/10/28/is-bankasi-kredi.jpg

Türkiye’nin köklü bankalarından bir diğeri olan Türkiye İş Bankası, yeni dönemde müşteri sayısını arttırmak ve buna bağlı olarak da hizmet kapsamını genişletmek amacı ile yeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu yeni kampanyasının yalnızca yeni müşterileri için geçerli olduğunu bildiren banka, ilgili kampanya detaylarını paylaştı.

Türkiye İş Bankası tarafından düzenlenmiş olan yeni kampanyaya göre Maximum Mobil aracılığı ile ilk kez banka bünyesinde hesap açan sonrasında da banka kartlarından birine başvuru yapan yeni müşterilere, ilgili kartları aracılığı ile yapacak oldukları 200 TL’lik alışveriş karşılığında, 200 TL tutarında para hediyesi verileceği bilgisi kaydedildi.

Akbank’tan Yüksek Getirili Mevduat Hesabı!

Akbank da yeni dönemde müşteri sayısını arttırabilmek adına yeni bir kampanya geliştiren bankalardan birisi oldu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre dijital kanallar aracılığı ile ilk kez Akbanklı olan yeni müşterilere 32- 35 gün vadeli 100 bin TL tutarlı birikimlerine karşın, yüksek oranlı faiz getirisi hizmeti sunulacağı bildirildi.