Haziran ayı, emeklilerin ayı olacak! Halk Bankası 5 bin TL ve 100 bin TL tutarlı emekli kredisi kampanyalarını duyurdu!

Haziran ayı, emeklilerin ayı olacak! Halk Bankası 5 bin TL ve 100 bin TL tutarlı emekli kredisi kampanyalarını duyurdu!

Ülkemizin kamu bankalarından biri olarak hizmetlerini sürdüren Halk Bankası, nakit sıkışıklıkları giderek artan emekli vatandaşlar için iki ayrı kredi kampanyası geliştirdiğini açıkladı. Ayrıca banka, emeklilere karşılıksız nakit ödeme hizmeti sunacak...

Halk Bankası hem müşterisi olan hem de henüz bünyesine katılmayan emekli vatandaşlar için ödeme kampanyaları geliştirdiğini duyurdu.

Halk Bankası’ndan Düşük Tutarlı Uzun Vadeli Emekli Kredisi!

Halk Bankası, zorlu ekonomik şartlar karşısında direnmeye çalışan ve düşük tutarlarda kredi hizmeti almak isteyen emekli müşterileri için yeni bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka, ilgili kredi kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Halk Bankası tarafından geliştirilmiş olan ve “Emekli Mini Kredi” ismi ile hizmete açılan ihtiyaç kredisi kampanyasının üst limiti 5 bin TL olarak belirlendi. Banka, ilgili hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, faiz oranını ise yüzde 1,58 olarak belirledi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 5 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödeme tutarı ise 192,90 TL olarak hesaplandı.

Halk Bankası’ndan Düşük Faizli Yüksek Limitli Emekli Kredisi!

halkbank-emekli-kredi-kampanya.jpeg

Halk Bankası, zorlu ekonomik şartlara karşı yüksek tutarlı kredi hizmeti alarak direnmek isteyen emekli müşterileri için 100 bin TL üst limitli kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka ilgili hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, başlangıç faiz oranını ise yüzde 1,55 olarak belirledi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 25 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi ise 958,90 TL olarak hesaplandı.

Halk Bankası’ndan Emeklilere Karşılıksız Nakit Ödeme Hizmeti!

Halk Bankası emekli müşterileri için düzenlemiş olduğu kredi kampanyalarına ek olarak, bir de henüz müşterisi olmayan emekli vatandaşlar için özel bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Emekli maaşı hesaplarını 3 yıllığına banka bünyesine taşımayı kabul eden emekli vatandaşlar için geçerli olan kampanya kapsamında ödenecek olan nakit tutarlar, şu şekilde belirlendi:

  • SGK emekli maaşı 1.499 TL ve altı tutarlarda olan vatandaşlara: 500 TL
  • SGK emekli maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 625 TL
  • SGK emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olan vatandaşlara: 750 TL