Halkbank'tan market harcamalarına büyük destek! 300 TL harcayın, 100 TL ödeyin! Son başvuru 30 Kasım!

Halkbank'tan market harcamalarına büyük destek! 300 TL harcayın, 100 TL ödeyin! Son başvuru 30 Kasım!

Halkbank, artan market ürünleri fiyatlarına karşı tüketicilerin yanlarında yer alarak yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. İşte bankanın kasım ayı kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Altın piyasasında ve para piyasalarında kayda geçen yükselen grafikler, gündelik hayatın alışkanlıklarını da kısa süre içerisinde değiştirdi. Özellikle market raflarına yansıyan etiket fiyatlarının bir hayli zamlanmış olması, tüketicilerin gündelik ihtiyaçlarını tane hesabı ile gidermeye çalışmalarına sebep oldu. Ek olarak birtakım tedarik problemlerinin de yaşanması, hali hazırda zamlı fiyatlardan satışa sunulan ürünlere yeni zamların da yansıtılmasına yol açtı. Bu durum tüketicileri günden güne daha dar bir boğaza doğru sürüklerken başta bankalar olmak üzere pek çok kurumdan destek kampanyaları duyuruları gelmeye başladı.

Kendi işletim politikaları kapsamında mevcut müşterilerini sadık müşteri profiline taşımak amacı ile avantajlı kampanyalar geliştiren bankalardan birisi de Halkbank oldu. Yeni dönemde birçok farklı kategori altın duyurmuş olduğu finansman hizmetleri ve kart kampanyaları ile tüketicilerin dikkatlerini çekmeyi başaran Halkbank, bu kez de değişen etiketlere yetişemeyen mevcut müşterileri için yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Kamu bankası, ilgili yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

HALKBANK’TAN MARKET HARCAMALARINA 200 TL’LİK DESTEK!

halkbanktan-market-harcamalarina-buyuk-destek-300-tl-harcayin-100-tl-odeyin-son-basvuru-30-2.jpg

Pek çok farklı kategori altında birbirinden avantajlı kampanyalar geliştirerek tüm müşterilerine ve potansiyel müşterilerine kamu bankası olmasının ayrıcalığını hissettirmeye çalışan Halkbank, yeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Banka, 30 Kasım tarihine kadar başvurulara açık kalacak olan yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları, tüketiciler ile paylaştı.

Halkbank’ın resmi kanalları aracılığı ile duyurulmuş olan yeni kampanyaya göre ay sonuna kadar Paraf kartı aracılığı ile tek seferde 300 TL ve üzeri tutarlarda market harcaması yapan müşterilere 20 TL, toplamda ise 200 TL değerinde Paraf Para hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

HALKBANK’IN MARKET HARCAMALARI DESTEĞİNDEN NASIL YARARLANILIR?

Halkbank’ın mevcut Paraf kart kullanıcıları için geliştirmiş olduğu toplamda 200 TL değerinde Paraf Puan hediyeli yeni alışveriş kampanyasına, katılım başvurusu yapılması gerekmektedir. Bankanın hem mobil uygulaması üzerinden hem de SMS kanalından başvurulara açmış olduğu yeni kampanyasına “ÖDÜL” yazıp 3404’e kısa mesaj göndererek ya da Paraf Mobil uygulamasından kampanya onayı vererek katılım sağlamak mümkündür.