Halkbank'tan Geri Ödemesiz 100.000 TL Nakit Desteği Fırsatı!

Halkbank'tan Geri Ödemesiz 100.000 TL Nakit Desteği Fırsatı!

Halkbank tarafından duyurulan 100.000 TL geri ödemesiz nakit desteği vatandaşların dikkatini çekti. Halkbank'ın duyurusunun ardından vatandaşlar sonuçları araştırmaya başladı. Peki; 100.000 TL Halkbank geri ödemesiz nakit desteğinin detayları neler?

Devlet bankaları arasında en çok tercih edilen banka kuruluşlarından olan Halkbank yeni duyurusuyla dikkat çekti. Halkbank'ın vatandaşlara verdiği geri ödemesiz 100.000 TL nakit desteğini duyan vatandaşlar gerek sosyal medya platformlarında gerekse arama motorlarında destek ile ilgili detayları araştırmaya başladı. Peki; Halkbank'ın geri ödemesiz nakit desteği kampanyasının detayları neler?

Halkbank 100.000 TL Geri Ödemesiz Nakit Desteği!

Vatandaşlara pek çok kampanya sunan, hibe desteği veren ve düşük faizli kredi imkanı sunan kamu bankası Halkbank tarafından esnaf ve sanatkarlara yönelik hibe desteği açıklandı. Halkbank tarafından usta girişimciler, esnaf ve sanatkarlara özel olarak geliştirilen destek paketi gençlerin ilgisini çekiyor. 18 yaşından büyük, 30 yaşından küçük vatandaşlar için sunulan destek paketinin detayları merak ediliyor.

Halkbank tarafından, Usta Girişimci Kanunu kapsamında geliştirilen destek paketinden en az 1 yılı aşkın süredir ustalık belgesi sahibi olan ve en geç 1 yıl içinde işletme kuran vatandaşlar yararlanabiliyor. İşletmesini henüz yeni kurmuş olan ustalık belgesi sahibi olan vatandaşlar Halkbank'a başvurarak bu kampanyadan %100 faiz indirimi kullanarak faydalanabilecek. Geri ödemesiz olarak sunulan bu nakit destek paketi kapsamında vatandaşlara anaparanın ödenmesi konusunda uzun vadeli olarak destek veriliyor.

Halkbank Genç Girişimci Esnaf ve Sanatkar Faizsiz Kredisinden Kimler Yararlanabiliyor?

Halkbank tarafından kampanyanın duyurulmasının ardından vatandaşlar arama motorlarında desteğe ilişkin detayları araştırmaya başladı. 18 yaşını geçmiş olan ve 30 yaşını doldurmamış kişilerin yararlanabildiği destek paketinden faydalanabilmek için bazı gereklilikler daha göz önünde bulunduruluyor. Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin iyi bir kredi notuna sahip olması, bankalarla olan geçmişlerinin olumsuz olmaması ve adli sicil kayıtlarının temiz olmasının yanı sıra başvuru yapan kişilerin geçmiş dönemlerde başka bir hibe ya da faizsiz kredi desteğinden faydalanmamış olmaları esas alınıyor.

Aynı zamanda "kaybolmaya yüz tutan meslek kolları" olarak adlandırılan meslek gruplarında hizmet veren ya da verecek olan kişilerin faydalanabileceği kampanya kapsamında 193 sayılı Gelir Vergisi Kanununun 9. maddesinde yer alan meslek kollarında faaliyet gösteren "Esnaf Vergi Muafiyet Belgesi" sahibi olan vatandaşlara faizsiz kredi desteği sunuluyor.