Halkbank'tan 2+1, 3+1 satılık daireler! Ev sahibi olmak isteyenlere 40 bin ile 200 bin arası evler!

Halkbank'tan 2+1, 3+1 satılık daireler! Ev sahibi olmak isteyenlere 40 bin ile 200 bin arası evler!

Ev sahibi olmak isteyen kişiler için Halkbank'tan uygun fiyata satılık daireler! İşte o evlerin konumları ve bulundukları şehirler...

Son dönemde ev fiyatlarının artış göstermesi ile birlikte ev sahibi olmak vatandaşlar tarafından bir hayal olarak kalmaya başladı Özellikle yeni evlenen çiftler bu dönemde ev tutmak isterken oldukça büyük sorun ve sıkıntı yaşamaya başladılar. Kira fiyatlarının da artması ile birlikte ev almanın yanı sıra kiraya bile çıkamayan vatandaşlar, uygun yoldan kalabilecekleri evler bakmaya başladı. Son dönemde internet üzerinden bankaların satışa çıkardıkları icralık evler de vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Uygun fiyata ev bulamayan vatandaşların, bir diğer çözüm yolu olarak araştırdıkları evler son dönemde oldukça ilgi çekti. Pek çok bankanın satışa sunduğu evlerden biri de Halkbank tarafından satışa sunulan evler ilgi çekti. 40 bin TL ile 200 bin TL arasında değişen ev fiyatları ile bütçeye uygun evleri satışa koydu.

İşte Halkbank tarafından satışa çıkarılan evler;

3+1 Muş Merkezde Satılık Konut

157 metrekare olan bu ev 9 Haziran 2022 tarihinde satışa konulmuştur. 3 oda, salon, antre, hol, mutfak, kiler, banyo, lavabo, WC, 1 adet balkona sahiptir. Evin toplam fiyatı ise 150.000 TL'dir.

2+1 Kütayha Hisarcık Satılık Konut

63 metrekare olan bu ev 36 Mayıs 2022 tarihinde satışa konulmuştur. Taşınmaz ankastre, salon, mutfak, 2 oda, lavabo, WC, banyo, 2 balkona sahiptir. Evin toplam fiyatı ise 43.100 TL'dir.

3+1 Giresun Piraziz Satılık Konut

106 metrekare olan bu ev 11 Haziran 2022 tarihinde satışa konulmuştur. Salon, oturma odası, mutfak, 2 yatak odası, banyo, WC, antre ve 1 balkona sahiptir. Evin toplam fiyatı ise 198.000 TL'dir.

İlanların detaylarında hisse durumu ile ilgili şu ibare bulunmaktadır;

"Bankanın satışa sunduğu gayrimenkuller herhangi bir taahhüt veya garanti olmaksızın “MEVCUT HUKUKİ VE FİİLİ DURUMDA” satılmaktadır. Gayrimenkullerle ilgili olarak Banka tarafından verilen tüm bilgiler, resimler, açıklamalar ve basında, internette yayınlanan her türlü ilanlar taahhüt niteliğinde olmayıp genel bilgi niteliğindedir. Gayrimenkuller ile ilgili olarak yayınlanan bilgiler, Banka açısından herhangi bir taahhüt ve yükümlülük içermediğinden, istekli, gayrimenkulün mevcut durumunu, (elektrik, su, havagazı, doğalgaz ve aidat-prim borçları, lojman olarak tahsis, KİRACI, İŞGAL, hasar, tapu kaydı, hisse, alan (m²), imar, iskan, sit, vefa hakkı, intifa hakkı, şufa hakkı, 5403 sayılı yasa ve 3083 sayılı yasadan kaynaklı şerhler ile kamulaştırma ve diğer bilumum şerhler, kanunlar/mevzuatlar kapsamındaki durumları vb.) üzerindeki yükümlülükleri, eksiklikleri ve borçları ile birlikte görmüş, öğrenmiş, gayrimenkul ile ilgili resmi kayıtlar dahil her türlü incelemeyi yapmış ve kabul etmiş sayılır. İstekli, gizli ayıp veya herhangi bir iddia ile gelecekte Bankaya herhangi bir itiraz ve hak talebinde bulunamayacaktır."