Halkbank duyurdu: Özel sektör asgari ücretliye 10.000 TL hızlı kredi!

Halkbank duyurdu: Özel sektör asgari ücretliye 10.000 TL hızlı kredi!

Halkbank'tan kredi bekleyen vatandaşlara müjdeli haber geldi. Halkbank özel sektörde çalışan asgari ücretli vatandaşlar için anında onaylı 10 bin TL ihtiyaç kredisini duyurdu. Peki; Halkbank hızlı kredi nedir, nasıl çekilir, şartlar nelerdir?

Devlet bankaları vatandaşların kredi ihtiyaçlarına cevap olabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Özel bankaların yanı sıra devlete ait olan bankaların düşük faizli kredileri de dikkat çekiyor. Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank olmak üzere üç devlet bankası tarafından vatandaşlar için sunulan düşük faizli ve uzun vade seçenekleri ile ödeme imkanı sunan kredi paketlerine bir yenisi daha eklendi. Bu sefer vatandaşları sevindiren kredi haberi Halkbank'tan geldi. Halkbank tarafından paylaşılan kredi paketinde 10.000 TL tutarında hızlı kredi isimli ihtiyaç kredisi vatandaşlara duyuruldu. Düşük faiz oranlı kredi paketlerini araştıran vatandaşlar için cevap niteliğinde olan kredi paketinin detayları, şartları ve koşulları haberin devamında, Gürses Gazetesi'nde...

Halkbank'tan Asgari Ücretliye Düşük Faiz Oranlı İhtiyaç Kredisi

Halkbank tarafından vatandaşların acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hazırlanan "Hızlı Kredi" paketi ile asgari ücretli özel sektör çalışanlarının acil nakit ihtiyaçlarının düşük faiz oranı, esnek ve uzun vadeli ödeme planı ve kolay başvuru imkanı ile karşılanması hedefleniyor. Henüz yeni duyurulan kredinin detayları ise şu şekilde;

  • Kredi Tutarı: 10 bin TL
  • Kredi Taksit Sayısı: 36 Ay
  • Aylık Faiz Oranı: % 1,71
  • Aylık Taksit Tutarı: 401,04 TL
  • Kredi Tahsis Ücreti: 50,00 TL
  • Toplam Geri Ödeme Tutarı: 14 bin 437 lira 44 kuruş

Halkbank Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Halkbank tarafından sunulan hızlı kredi isimli kredi destek paketi ile acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar, bu kredi paketine nasıl başvuru yapabileceklerini, nasıl başvuru yapabileceklerini araştırıyor.

İşbu krediye Halkbank mobil uygulamasından sırasıyla; Sol üst kısımda yer alan seçenekler butonu, Krediler, Başvuru/ Sorgulama, Yeni Kredi Başvurusu ve Sorgulama, Yeni Başvuru adımları takip edilerek kredi başvurusu gerçekleştirilebiliyor.

Özel sektörde çalışan ve asgari ücret alan vatandaşların da başvurabileceği bu kredi paketinden yararlanmak için gözetilen şartlar da merak konusu oldu.

Halkbank Düşük Faizli Kredi Başvuru Şartları Neler?

Devlet bankalarından olan Halkbank tarafından duyurulan bu kredi desteği ile vatandaşlar hızlı bir şekilde nakit ihtiyaçlarını karşılamak için kredi başvurusu yapabiliyor. Peki; kredi başvuru şartları neler?

Kredi için gözetilen şartlar şu şekilde;

  • 18 yaşından büyük olmak
  • Bankalarla olan kredi geçmişinin temiz olması
  • Kredi notunun görece yüksek olması ya da riskli olarak tanımlanan gruplar arasında yer alınmıyor olması
  • Gelir belgesine sahip olmak