Halk Bankası'ndan Bir İlk: Kadın Girişimcilere 100 Bin TL ve 225 Bin TL Tutarında Faizsiz Kredi Hizmeti Verilecek!

Halk Bankası'ndan Bir İlk: Kadın Girişimcilere 100 Bin TL ve 225 Bin TL Tutarında Faizsiz Kredi Hizmeti Verilecek!

Yeni dönemde kadınların iş hayatında gösterdikleri performanslara destek vermek isteyen iki kamu kurumu iş birliği yaptı. Kadın girişimciler için geliştirilmiş olan faizsiz kredi hizmetinin ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı.

Halk Bankası KOSGEB ile anlaşarak, kadın girişimcilere iki farklı kategori altında faizsiz kredi hizmeti sunacağını açıkladı.

İki Kamu Kurumu Kadın Girişimciler İçin El Ele Verdi!

Ülkemizin üretim alanında gösterdikleri başarılı performansları sayesinde her geçen gün kendilerine verilen desteklerin arttığı kadın girişimcilere, bir müjde de Halk Bankası ve KOSGEB’ten geldi. İki kurum el ele vererek yeni bir girişimci kredisi hizmeti geliştirdiklerini açıkladı.

Mevcut müşterileri ve potansiyel müşterileri için geliştirdiği avantajlı kampanyalar ve kaliteli hizmetler ile bankacılık sektöründe dikkat çekmeyi başarmış olan isimlerden Halk Bankası, KOSGEB ile anlaştı. Geliştirdiği istihdam projeleri, eğitim programları ve finansman hizmetleri sayesinde binler girişimci tarafından yakından takip edilen KOSGEB, yeni kampanyasının kadın girişimcileri kapsadığını ve bu doğrultuda da Halk Bankası aracılığı ile nakit ödemelerin yapılacağını bildirdi.

Halk Bankası ve KOSGEB’in ortaklığından doğan kadın girişimci destek paketine göre hem mevcut işlerini genişletmek isteyen kadın girişimcilere hem de henüz iş kurma safhasında olan yeni girişimcilere, faizsiz nakit hizmeti sunulacağı bilgisi kaydedildi. Söz konusu kadın girişimci destek paketi çerçevesinde yeni iş kuracak olan kadın girişimcilere 100 bin TL, mevcut işini geliştirmek isteyen kadın girişimcilere ise 225 bin TL tutarında faizsiz kredi hizmeti sunulacağı bildirildi.

Halk Bankası- KOSGEB Kadın Girişimci Faizsiz Kredi Hizmeti Başvuru Şartları

kosgeb-001.jpg

Halk Bankası- KOSGEB iş birliğinde geliştirilmiş olan faizsiz kredi hizmetlerinden, 30 yaşın altında olan, KOSGEB’in eğitim programlarına katılmış ve sertifika almış olan kadın girişimciler yararlanabileceklerdir.

Halk Bankası- KOSGEB Kadın Girişimci Faizsiz Kredi Hizmetlerine Nasıl ve Nereden Başvuru Yapılır?

KOSGEB tarafından geliştirilen Halk Bankası tarafından finanse edilen sıfır faizli kadın girişimci kredilerinden yararlanarak kendi işlerini kurmak veya mevcut işlerini geliştirmek isteyen vatandaşların, en yakın Halk Bankası şubesine bizzat müracaat etmeleri gerekmektedir.