Halk Bankası KPSS'siz 150 Personel Alımı Yapacağını Açıkladı!

Halk Bankası KPSS'siz 150 Personel Alımı Yapacağını Açıkladı!

Kamu kurumlarından biri olarak hizmet veren Halk Bankası, eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıktı. Yapılan açıklamaya göre KPSS puanı şartının aranmadığı 150 kişi, kurum bünyesine dahil edilecek. İşte ilana ilişkin detaylar…

Yeni yıla girildiği dakikadan itibaren yeni döneme ait eksik kadrolarını belirleyen özel kurumlar ve kamu kurumları, arka arkaya personel alımı ilanlarını yayınlamaya başladılar. Mayıs ayına girilmiş olmasına rağmen hız kesmeden devam eden ilan yayınlama sürecine, bugün itibari ile kamu bankalarından olan Halk Bankası da dahil oldu.

Halk Bankası yayınlamış olduğu personel alımı ilanı ile birlikte, tek pozisyon için 150 kişinin kurum kadrosuna dahil edileceğini bildirdi. İlan detayları, kamuoyu ile paylaşıldı.

Halk Bankası Personel Alımı İlanı 2022

halkbank.jpg

Türkiye’nin önemli kamu kurumlarından birisi olarak hizmet veren Halk Bankası, yeni dönemde eksik kadrolarını belirleyerek, ilana çıktı. İstanbul ili için alım yapılacağını bildiren banka, Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı kadrosuna 150 yeni personelin dahil edileceğini açıkladı.

Halk Bankası Personel Alımı İlanı Başvuru Şartları

Yeni dönemde devlet garantisi altında istihdam edilmek isteyen bu sebepten ötürü de Halk Bankası’nın personel alımı ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar için ilan başvuru şartları yayınlandı. Buna göre bankanın ilgili boş pozisyonunda görev almak isteyen adayların sağlamaları gereken şartlar şu şekilde belirlendi:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Kamu haklarından men edilmemiş olmak
  • Affa uğramış dahi olsa yüz kızartıcı bir suçtan ötürü hüküm giymemiş olmak
  • Bankalarda çalışmaya engel olabilecek hukuksal bir engeli bulunmamak
  • Mesleğin icra edilmesine engel olabilecek devamlı bir sağlık sorununa sahip olmamak
  • Üniversitelerin 4 yıllık programlarından mezun olmuş olmak
  • Özel şartları sağlıyor olmak
  • 29 yaşını aşmamış olmak

Halk Bankası Personel Alımı İlanı Başvuru Detayları

Halk Bankası tarafından yayınlamış olan 2022 personel alımı ilanı aracılığı ile istihdam edilmek isteyen adayların, 27 Mayıs tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Banka, ilgili aday başvurularını https://sinav.yildiz.edu.tr/ halkbank adresinden kabul edeceğini duyurmuştur. Şahsen, posta ya da mail yolu ile iletilen başvurular dikkate alınmayacaktır.