Günde 1 Paket Sigara Parası Ödeyerek, 30 Bin TL'lik İhtiyaç Kredisi Hizmeti Alabilirsiniz! ING Bank, Akbank, Denizbank...

Günde 1 Paket Sigara Parası Ödeyerek, 30 Bin TL'lik İhtiyaç Kredisi Hizmeti Alabilirsiniz! ING Bank, Akbank, Denizbank...

Artan nakit ihtiyaçlarına üç özel bankadan cazip teklifler ile ihtiyaç kredisi kampanyası haberi geldi. Denizbank, ING Bank ve Akbank, yeni ihtiyaç kredisi kampanyalarının ayrıntılarını paylaştı.

Akbank, Denizbank ve ING Bank, yeni ihtiyaç kredisi kampanyalarının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Ülkemizin en önemli özel bankalarından birisi olan ve geliştirdiği kampanyaların avantajlı içerikleri sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Denizbank, yeni dönemde çeşitli faktörler çerçevesinde artan nakit ihtiyaçlarının karşılanması amacı ile yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Denizbank tarafından geliştirilmiş olan düşük faizli, uzun vadeli ihtiyaç kredisi kampanyasının ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı.

Denizbank tarafından duyurulmuş olan ihtiyaç kredisi kampanyasının başlangıç faiz oranı yüzde 1,69, azami vade sayısı ise 36 ay olarak belirlendi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 30 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarı ise 1.182,28 TL olarak hesaplandı.

ING Bank İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

ing-bank.jpg

Yeni dönemde duyurmuş olduğu avantajlı kampanyaları sayesinde bankacılık sektöründe ki bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış olan ING Bank, artan nakit ihtiyaçlarına karşın 3 ay ödeme erteleme fırsatı sunduğu yeni ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Banka, yeni kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

ING Bank tarafından duyurulmuş olan ihtiyaç kredisi kampanyasının başlangıç faiz oranı yüzde 2,14, azami vade sayısı ise 36 ay olarak belirlendi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 30 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarı ise 1.286,99 TL olarak hesaplandı.

Akbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Yeni yıla girilmesi ile birlikte birçok farklı kategori altında, avantajlı fırsatlara sahip olan güncel kampanyalarını yayınlayan Akbank, bu sefer de artan nakit ihtiyaçlarına destek olabilmek amacı ile geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu.

Akbank tarafından duyurulmuş olan ihtiyaç kredisi kampanyasının başlangıç faiz oranı yüzde 1,92, azami vade sayısı ise 36 ay olarak belirlendi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 30 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarı ise 1.235,21 TL olarak hesaplandı.