Gün Ortasında Nakde Sıkışan Vatandaşlara Kamu Bankalarından Destek: ATM Noktalarını Ziyaret Edin, En Az 4 Bin TL...

Gün Ortasında Nakde Sıkışan Vatandaşlara Kamu Bankalarından Destek: ATM Noktalarını Ziyaret Edin, En Az 4 Bin TL...

Geliştirdikleri kampanyaların içerikleri sayesinde kamu bankası olmalarının avantajlarını hissettiren Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası, günlük nakit hizmeti sunacakları kampanyalarını tanıttı.

Vakıfbank, Halk Bankası ve Ziraat Bankası, kendi bünyelerinde geliştirmiş oldukları taksitli nakit avans kampanyalarının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank Taksitli Nakit Avans Kampanyası 2022

vakifbank-giyim-alisverisi-kampanyasi.jpg

Olumsuz ekonomik gelişmelere karşın vatandaşın yanında yer alan bir diğer banka da Vakıfbank oldu. Kamu bankası olması sayesinde birçok müşteriye sahip olan banka, bu kampanyasında da avantajlı fırsatlar sunmayı başardı.

Vakıfbank tarafından duyurulmuş olan taksitli nakit avans kampanyasının azami vade sayısı 12 ay ve aylık faiz oranı yüzde 1,80 olarak belirlendi. Banka ilgili hizmetinin yalnızca mevcut müşterilerini kapsadığını bildirirken bireysel kredi kartı sahiplerinin günlük en fazla 4 bin TL, Business ve Tarım kart sahiplerinin ise en fazla 10 bin TL nakit avans çekebileceklerini ifade etti. Söz konusu hizmetin örnek hesaplama tablosu ise şu şekilde oluşturuldu:

  • Avans tutarı: 5 bin TL
  • Vade sayısı: 12 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 1,80
  • Aylık taksit tutarı: 477,52 TL

Halk Bankası Taksitli Nakit Avans Kampanyası 2022

Halk Bankası da ATM noktaları aracılığı ile nakit avans hizmeti sunacağını açıklayan kamu bankalarından oldu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre günlük taksitli nakit avans çekim limiti, 15 bin TL ile sınırlandırıldı. Banka, ilgili hizmetinin azami vade sayısını 12 ay ve aylık faiz oranını yüzde 1,80 olarak belirledi. Hizmetin örnek hesaplama tablosu ise şu şekilde oluşturuldu:

  • Avans tutarı: Bin TL
  • Vade sayısı: 6 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 1,80
  • Aylık taksit tutarı: 179,49 TL

Ziraat Bankası Taksitli Nakit Avans Kampanyası 2022

Ziraat Bankası ise geliştirmiş olduğu taksitli nakit avans kampanyasının günlük çekim limitini 10 bin TL olarak belirledi. Banka 12 ay vade ve yüzde 1,80 faiz oranı karşılığında sunacağı 10 bin TL’lik avans hizmetinin aylık taksit tutarını, 954,94 TL olarak hesapladı.