Görüntülü arama ile CEPTETEB'li olana, para iadesi garantisi! Şimdi başvurana, 300 TL hediye!

Görüntülü arama ile CEPTETEB'li olana, para iadesi garantisi! Şimdi başvurana, 300 TL hediye!

Türkiye Ekonomi Bankası’nın şubesiz bankası olan CepteTEB, yeni müşterileri için para iadesi garantili bir kampanya düzenlediğini duyurdu. İşte CepteTEB’in yeni kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Hem para piyasaları ile altın piyasasında hem de diğer ekonomik göstergelerde gözlenen olumsuz hareketler, gündelik hayatın giderek pahalılaşmasına sebep oldu. Artan enflasyon sebebi ile yüksek oranlarda zamlanan ve hemen hemen her gün değişen ürün ve hizmet fiyatları, her kesimden vatandaşın bütçesi üzerinde deprem etkisi yarattı. Bu durum hükümet yetkililerini enflasyon üzeri maaş zammı kararlarına iterken devam eden enflasyon artışı maaş zamlarını da kısa süre içerisinde eritti.

Yeni dönemde alım güçlerinin artması adına gözlerini ocak ayı maaş zamlarına çeviren vatandaşlar güncel zam açıklamalarını takip etmeye devam ederlerken bütçelerine destek olabilecek noktaları da yakın takibe aldı. Alışveriş harcamalarını kendi bütçelerine uygun düzeye çekmek isteyen ancak pahalı hayat şartları karşısında bu isteklerini gerçekleştirmekte zorlanan vatandaşlar için Türkiye Ekonomi Bankası’nın dijital bankacılık kolu olan CepteTEB’ten müjdeli haber geldi.

Şubesiz banka olmasının vermiş olduğu avantaj ile elde etmiş olduğu karı tüketiciler ile paylaşmak isteyen ve bu kapsamda da her kesimden vatandaşa hitap eden kampanyalar geliştiren CepteTEB, bu kez de yeni müşterileri için bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. İlk kez CepteTEB’li olacak olan vatandaşlar için geçerli olan kampanyanın ayrıntıları, kamuoyu ile paylaşıldı.

CEPTETEB PARA İADESİ VE HEDİYE BLU TV ÜYELİĞİ KAMPANYASI!

goruntulu-arama-ile-ceptetebli-olana-para-iadesi-garantisi-simdi-basvurana-300-tl-hediye.png

Faaliyete geçtiği günden bu yana şube masrafı olmamasının vermiş olduğu rahatlık ile rakiplerine oran ile daha avantajlı kampanyalar geliştiren dijital banka CepteTEB, sene sonuna kadar geçerliliği bulunan yeni bir kampanyanın daha duyurusunu yaptı. İlk kez CepteTEB’li olacak olan yeni müşteriler için geçerli olan kampanyanın ayrıntıları paylaşıldı.

CepteTEB’in resmi internet sitesi üzerinden paylaşılmış olan yeni kampanya haberine göre dijital kanallar üzerinden banka müşterisi olan tüm tüketicilere, aylık harcamalarının 50 TL’sinin toplamda ise 300 TL’sinin iade edileceği bilgisi kaydedildi. Ek olarak davet kodu ile bir yakınını CepteTEB’li yapan yeni müşterilere, 1 yıl boyunca geçerli olacak olan ücretsiz Blu TV üyeliğinin hediye edileceği bildirildi.

CEPTETEB PARA İADESİ KAMPANYASI BAŞVURUSU

CepteTEB’in bin TL’lik harcamaya 50 TL, toplamda ise 300 TL para iadesi kampanyasından yararlanmak için ek bir başvuru yapılmasına ihtiyaç duyulmamaktadır. Banka üyelik sürecinin mobil uygulama üzerinden görüntülü olarak tamamlanması, yeterlidir.