Gelir Belgesiz, Kefilsiz Mini Kredi Hizmeti Başladı: CepteTEB 13 TL'ye 10 Bin TL Veriyor!

Gelir Belgesiz, Kefilsiz Mini Kredi Hizmeti Başladı: CepteTEB 13 TL'ye 10 Bin TL Veriyor!

Zorlu ekonomik şartlar karşısında nakde sıkışan ancak gelir belgesi olmayan vatandaşlara ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıklayan CepteTEB, ilgili hizmetinin ayrıntılarını paylaştı. İşte CepteTEB’in mini kredi hizmetine ilişkin ayrıntılar…

CepteTEB yeni dönemde kefilsiz, gelir belgesiz ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Banka, ilgili hizmetinin ayrıntılarını paylaştı.

CepteTEB Mini İhtiyaç Kredisi 2022

Türkiye’nin en önemli bankalarından birisi olan Türkiye Ekonomi Bankası, CepteTEB kolu aracılığı ile geliştirmiş olduğu gelir belgesiz kredi hizmetinin ayrıntılarını paylaştı. Banka, zorlu ekonomik şartlar çerçevesinde nakit sıkışıklığı olan ancak herhangi bir gelire sahip olmayan vatandaşlara da ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı.

CepteTEB tarafından geliştirilmiş olan mini ihtiyaç kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı yüzde 1,85 olarak belirlendi. Banka, ilgili hizmetinin üst limitini 10 bin TL olarak bildirdi.

CepteTEB Mini İhtiyaç Kredisi Örnek Hesaplama Tablosu

2022/04/20/cepteteb.jpg

Türkiye Ekonomi Bankası’nın şubesiz bankacılık kolu olan CepteTEB tarafından geliştirilmiş olan mini kredi hizmetinin açıklanan verilerinden sonra vatandaşlar ilgili krediden hizmet almaları durumunda ödeyecekleri aylık taksit tutarlarını araştırmaya başladılar. Bu konuya ilişkin örnek hesaplama tablosunu yayınlayan banka, merak edilen sorulara yanıt vermiş oldu.

CepteTEB tarafından yayınlanmış olan örnek hesaplama tablosuna göre bankadan 36 ay vade ve yüzde 1,85 faiz oranı karşılığında 10 bin TL’lik kredi hizmeti almak isteyen vatandaşların ödemeleri gereken aylık taksit tutarı, 406,32 TL olarak hesapladı.

CepteTEB Mini İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Türkiye Ekonomi Bankası’nın şubesiz bankacılık kolu olan CepteTEB tarafından geliştirilen 10 bin TL limitli mini kredi hizmetinden yararlanarak gündelik ihtiyaçlarını avantajlı şekilde karşılamak isteyen vatandaşların, öncelikle CepteTEB Mobil uygulamasını indirmeleri ve bankaya üyeliklerini tamamlamaları gerekmektedir.

CepteTEB Mobil uygulaması aracılığı ile tamamlanan üyeliklerden sonra aynı uygulama içerisinde yer alan “başvurular” kısmından mini kredi sekmesi tıklanmalı ve açılan ekranda yer alan bilgiler doldurulmalıdır. Tüm bilgilerin eksiksiz ve doğru bir şekilde girilmesi, kredi başvurusunun alınması için yeterlidir.