Garanti BBVA'dan Yeni Müşterilerine Faizsiz Kredi Hizmeti: 5 Bin TL Ödenecek!

Garanti BBVA'dan Yeni Müşterilerine Faizsiz Kredi Hizmeti: 5 Bin TL Ödenecek!

Yeni dönemde arka arkaya duyurmuş olduğu kampanyaları ile dikkat çeken Garanti BBVA, nakit ihtiyaçları artan potansiyel müşterilerine faizsiz kredi hizmeti sunacağını açıkladı. İşte bankanın yeni kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinden ötürü eli nakde sıkışan vatandaşlara, Garanti BBVA’dan benzersiz bir kampanya duyurusu geldi. Banka, ilgili şartları sağlayan tüm yeni müşterilerine 5 bin TL’ye kadar faizsiz hizmet sunacağını bildirdi.

Garanti BBVA Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası 2022

Türkiye’nin en önemli özel bankalarından birisi olarak göze çarpan Garanti BBVA, yeni dönemde duyurmuş olduğu kampanyaların arasına bir yenisini daha ekledi. Yalnızca yeni müşterileri için geçerli olan bir kampanya olduğuna vurgu yapan banka, kampanyaya ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Garanti BBVA bir nevi kredi kampanyası olarak da değerlendirilmeye açık olan yeni kampanyasını, “taksitli nakit avans kampanyası” ismi ile duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre bankanın yeni müşterilerine, ilgili şartları sağlamaları durumunda bir kereliğe mahsus olmak üzere 5 bin TL’ye kadar faizsiz nakit avans hizmeti sunulacağı bilgisi kaydedildi.

Garanti BBVA Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası Katılım Detayları

garanti-konut-kredisi.webp

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan taksitli nakit avans kampanyasının detayları belli oldu. Banka, ilgili kampanyası kapsamında hizmet sunacağı yeni müşterilerine, 6 aya kadar vade fırsatı tanıyacağını bildirdi. Söz konusu kampanyadan ticari kartların, sanal kartların ve ek kartların yararlanamayacağını belirten banka, kampanyadan yararlanabilmek için 31 Mayıs tarihine kadar başvuru yapılması gerektiğini ifade etti.

Garanti BBVA Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası Başvurusu 2022

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan 5 bin TL üst limitli, yüzde 0 faiz oranlı taksitli nakit avans kampanyasından fayda sağlayabilmek için öncelikle bankanın mobil uygulamasını indirmek ve uygulama aracılığı ile banka üyelik işlerini tamamlamak gerekmektedir. Tamamlanan üyelik işlemlerinden sonra yine aynı uygulama ekranında yer alan “başvurular” kısmından Garanti BBVA kredi kartı ürünlerinden birine başvuru yapmak ve kartın onaylanmasından sonra da uygulama ekranından “taksitli nakit avans” kategorisine katılım onayı vermek gerekmektedir.