Garanti BBVA'dan Şoke Eden Karar: 31 Mayıs’a Kadar Mobil Uygulamayı İndirenler için Faizler Sıfırlanacak!

Garanti BBVA'dan Şoke Eden Karar: 31 Mayıs’a Kadar Mobil Uygulamayı İndirenler için Faizler Sıfırlanacak!

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından biri olan Garanti BBVA, yeni bir kampanya ile gündeme geldi. Banka, ilgili şartları sağlayanlara faizsiz nakit desteği vereceğini açıkladı. İşte bankanın yeni kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Garanti BBVA yeni dönemde artan nakit ihtiyaçlarına, taksitli nakit avans hizmeti ile destek olacağını duyurdu.

Garanti BBVA Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyası 2022

Geliştirdiği her yeni kampanya ile müşteri sayısını biraz daha arttırmayı başaran Garanti BBVA, artan nakit ihtiyaçlarına karşın daha fazla sessiz kalamadı. Düzenlediği yeni kampanyasını resmi internet sitesi aracılığı ile duyuran Garanti BBVA, ilgili şartları sağlayan tüm yeni müşterilerine, 12 ay vade ve yüzde 0 faiz karşılığında nakit avans hizmeti sunacağını bildirdi. Banka, söz konusu yeni hizmetinin üst limitini 5 bin TL olarak belirledi.

Garanti BBVA Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyasının Ayrıntıları

garanti-konut-kredisi.webp

Garanti BBVA tarafından düzenlenmiş olan faizsiz taksitli nakit avans kampanyasından yalnızca mobil uygulama aracılığı ile ilk kez Garanti BBVA’lı olan müşteriler yararlanabilmektedir. Söz konusu başvuru yapılacak olan kredi kartı limitinin 5 bin TL’den daha düşük olması halinde, kullanılabilecek nakit avans tutarı limit ile doğru orantılıdır.

Taksitli nakit avans kampanyası başvurusu ay sonuna kadar erişime açık olup, avans kullanımı 30 Haziran’a kadar yapılabilecektir. Söz konusu kampanyadan yalnızca bireysel müşteriler yararlanabileceklerdir.

Garanti BBVA Faizsiz Taksitli Nakit Avans Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Garanti BBVA tarafından düzenlenmiş olan faizsiz taksitli nakit avans kampanyasına katılım sağlayabilmek için öncelikle bankanın mobil uygulamasının indirilmesi ve yeni tip kimlik kartı aracılığı ile banka üyeliğinin tamamlanması gerekmektedir. Mobil uygulama aracılığı ile ilk kez Garanti BBVA’lı olan vatandaşlar, internet bankacılığı kanalından ya da yine mobil uygulama üzerinden kredi kartı başvuru yapmalıdır.

Bankaya yapmış olduğu kredi kartı başvurusu onaylanmış olan yeni müşteriler, 14 gün içerisinde aynı iletişim kanalları aracılığı ile faizsiz taksitli nakit avans kampanyasına başvuru yapabilmektelerdir. Son başvuru tarihi, 31 Mayıs olarak belirlenmiştir.