Garanti BBVA’dan Büyük Kampanya! Son Derece Düşük Faiz Oranları İle İhtiyaç Kredisi İmkanı Garanti BBVA’da!

Garanti BBVA’dan Büyük Kampanya! Son Derece Düşük Faiz Oranları İle İhtiyaç Kredisi İmkanı Garanti BBVA’da!

Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamada uygun faiz oranlı ihtiyaç kredisi imkanı duyuruldu. Uygun faiz oranları ve geri ödeme koşulları ile birlikte kredi almak isteyen kişiler Garanti BBVA’ya başvuru yapabilirler.

Kişiler bazı durumlarda günlük hayat içinde ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanabilir. Bu gibi durumlarda da toplu miktarda nakit paraya ihtiyaçları olmaktadır. Bu gibi durumlarda bazen nakit para bulmak son derece zor olabilir. Nakit para bulmanın zor olduğu durumlarda devreye giren Garanti BBVA, son derece uygun faiz oranları ve kişiyi yormayacak geri ödeme planları ile birlikte ihtiyaç kredisi vermektedir. Bu kredi sayesinde kişiler ihtiyacı olan nakit parayı bularak işleri için kullanabilir.

Garanti BBVA İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Garanti BBVA tarafından verilen ihtiyaç kredisine başvurmadan önce, bu krediye başvuracak kişilerin detaylı ve derin bir araştırma yapması gereklidir. Kredi koşulları ve banka tarafından istenilen koşulların detaylı şekilde araştırılması ile birlikte başvuru yapmak için gerekli bilgi edinilmiş olur. Her banka, kredi verirken kredi türüne göre bazı koşullar aramaktadır. Garanti BBVA ihtiyaç kredisi için aranan koşullar da aşağıdaki gibidir:

  • 18 yaşını doldurmuş olmak
  • Uygun görülen seviyede kredi puanına sahip olmak
  • Gelirlerin beyan edilebilir olması

Gerekli koşulları sağlayan herkes, kolaylık ile Garanti BBVA tarafından verilen ihtiyaç kredisine başvuru yapabilir. Bu başvuru sayesinde son derece kolayca istenilen nakit para alınabilir. Bu başvurular yapılmadan önce dikkat edilmesi gereken nokta banka müşteri olup olunmadığıdır. Banka müşterisi olan kişiler mobil uygulamalar üzerinden kolaylık ile başvuru yapabilirken, banka müşterisi olmayan kişiler, en yakın şubeye giderek gerekli belgeleri götürmelidirler. Gerekli belgeler şunlardır:

  • Nüfus cüzdanı
  • Gelir beyan belgesi
  • İkametgah belgesi

Belirtilen belgeler ile birlikte kolaylık ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabilir.

Garanti BBVA İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları Ne Kadar?

garanti.jpg

Garanti BBVA ihtiyaç kredisi güncel faiz oranı %2,60 olarak belirlenmiştir.

Garanti BBVA En Fazla Ne Kadar İhtiyaç Kredisi Veriyor?

Garanti BBVA tarafından en fazla 500.000 TL değerinde ihtiyaç kredisi verilmektedir.

Garanti BBVA İhtiyaç Kredisi En Uzun Vade Oranı Ne Kadar?

Garanti BBVA ihtiyaç kredisi en uzun vade oranı 36 aydır.