Garanti BBVA'da promosyon rüzgarı devam ediyor! Maaşını taşıyan emekliye 7 bin 500 TL’lik karşılıksız ödeme yapılacak!

Garanti BBVA'da promosyon rüzgarı devam ediyor! Maaşını taşıyan emekliye 7 bin 500 TL’lik karşılıksız ödeme yapılacak!

Kasım ayının başında emekli promosyonu kampanyasını güncelleyen Garanti BBVA, ay sonuna kadar müşterisi olacak olan emekli vatandaşlara ödenecek olan maaş harici tutarları duyurdu. İşte ayrıntılar…

Geçtiğimiz seneden bu yana ekonomi alanında olumsuz gelişmelerin yaşanıyor olması, her kesimden tüketicinin bütçesinin direkt olarak etkilenmesine sebep oldu. Özellikle tüm maaş iyileştirmelerine rağmen enflasyona karşı bütçesini toparlama fırsatı bulamayan emekliler, artan nakit ihtiyaçlarının altında ezilmeye başladı. Bu süreç içerisinde emekli vatandaşların en büyük destekçilerinden olan banka promosyonları, kasım ayında da emeklilerin yardımlarına yetişti. Ay başında birçok bankadan promosyon duyurusu gelirken yeni ay itibari ile kampanyasını güncellediğini duyuran bankalardan birisi de Garanti BBVA oldu.

Sektörün önde gelen isimlerinden olan ve yalnızca bu yıl değil kurulduğu günden bu yana tüketicilerin yanlarında olmaya çalışan Garanti BBVA, zorlu ekonomik şartlar karşısında nakit ihtiyacı giderek artan emekli vatandaşlar için promosyon kampanyasını güncellediğini duyurdu. Promosyon ve diğer ek ödeme hizmeti için sağlanması gereken şartları gevşeten banka, ay sonuna kadar geçerliliği bulunan kampanyalarına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

GARANTİ BBVA EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASINDA SON GÜNLER!

garanti-bbvada-promosyon-ruzgari-devam-ediyor-maasini-tasiyan-emekliye-7-bin-500-tllik-karsili.png

Sosyal Güvenlik Kurumu ile imzalanan maaş ödemeleri protokolü kapsamında emekli vatandaşlar için bir promosyon kampanyası düzenleyen Garanti BBVA, söz konusu kampanyasının içeriğini kasım ayının başında değiştirdiğini belirtti. Maaş hesabını ay sonuna kadar banka bünyesine taşıyan emeklilere ödenecek olan yeni tutarlar, şu şekilde sıralandı:

  • Maaşı 3 bin 500 TL’ye kadar olan vatandaşlara: 3.600 TL
  • Maaşı 3.500- 7.500 TL aralığında olan vatandaşlara: 4.200 TL
  • Maaşı 7.500- 10.000 TL aralığında olan vatandaşlara: 5.400
  • Maaşı 10 bin TL’nin üzerinde olan vatandaşlara: 6.000 TL

GARANTİ BBVA’DAN PROMOSYONA EK ÖDEME FIRSATI!

Garanti BBVA ay sonuna kadar maaş hesabını taşıyacak olan emekli vatandaşlara 6 bin TL’nin yanı sıra bir ek ödeme fırsatı daha sunacağını bildirdi. Banka, hesabını taşıdıktan sonra ilgili kartı ile toplamda 500 TL tutarında harcama yapan ve vadesiz hesabından en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı veren yeni müşterilerine, tek seferde bin 500 TL daha ödeme yapacağını bildirdi.