Garanti BBVA'da faizler sıfırlandı! 5 bin TL'ye kadar olan nakit ihtiyacınız anında hesabınızda! Son 5 gün!

Garanti BBVA'da faizler sıfırlandı! 5 bin TL'ye kadar olan nakit ihtiyacınız anında hesabınızda! Son 5 gün!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından olan Garanti BBVA, artan nakit ihtiyaçları karşısında mağduriyet yaşayan tüketiciler için yeni bir finansman kampanyası geliştirdiğini duyurdu. İşte ayrıntılar…

Ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmelerin uzun süredir varlıklarını koruması, günden güne büyüyen bir geçim derdinin oluşmasına sebep oldu. Sabit maaşları ile durmadan artan giderlerini karşılamak zorunda kalan ancak bu konuda pek de başarılı olamayan tüketiciler, temel ihtiyaçlarını karşılamaya dahi fırsat ve nakit bulamamaya başladı. Bu durum daha büyük bir mağduriyete sebep olma yolunda ilerlerken artan nakit ihtiyacını karşılayabilmek isteyen vatandaşlar sıklık ile bankaların güncel kampanyalarını araştırmaya başladı.

Sektörde hizmet veren birçok banka, zorlu ekonomik şartlar karşısında kendilerini güvence altına almak zorunda kaldı. Bu kapsamda kredi hizmetlerinde faiz arttırımına giden bankalar, tüketicilerin nakde olan ihtiyaçlarını uygun bir ödeme planı çerçevesinde karşılayamamalarına sebep oldu. Sene sonuna doğru yaklaşıldığı şu günlerde maaş artışları için gün sayımı devam ederken başvurdukları her kapıdan elleri boş dönen tüketiciler için Garanti BBVA’dan müjdeli haber geldi.

Kasım ayına girilmesi ile birlikte hem mevcut kampanyalarının içeriklerini düzenleyen hem de hizmet listesine yeni kampanyalar ekleyen Garanti BBVA, yeni müşterileri için faizsiz bir nakit kampanyası geliştirdiğini bildirdi. Banka, 5 gün sonra başvuru ekranları erişime kapatılacak olan kampanyaya ilişkin ayrıntıları paylaştı.

GARANTİ BBVA’DA FAİZSİZ NAKİT DESTEĞİ KAMPANYASI!

garanti-bbvada-faizler-sifirlandi-5-bin-tlye-kadar-olan-nakit-ihtiyaciniz-aninda-hesabinizd-2.jpg

Garanti BBVA sene başından bu yana hem mevcut müşterileri hem de potansiyel müşterileri için avantajlı kampanyalar geliştirerek müşteri sayısını giderek arttırmayı başardı. 2022 yılının sonlanmasına kısa bir zaman kala müşteri sayısını arttırma hedefi devam eden banka, bu kapsamda yeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu.

Garanti BBVA’nın yeni kampanyası kapsamında 0 faiz, 6 ay azami vade verileri karşılığında 5 bin TL’ye kadar taksitli nakit avans hizmeti sunulacağı bilgisi kaydedildi.

GARANTİ BBVA’NIN SIFIR FAİZİL NAKİT KAMPANYASINDAN NASIL YARARLANILIR?

Garanti BBVA’nın 0 faizli taksitli nakit avans kampanyasından yararlanabilmek için bankanın mobil uygulaması üzerinden banka müşterisi olma sürecinin tamamlanması ve ardından da 14 gün içerisinde kart başvurusunun yapılması gerekmektedir. Kart başvurusu onaylandıktan sonra bankanın mobil uygulaması üzerinden taksitli nakit avans kampanyasına başvuru yapılabilecektir.