Bu oranlar kaçmaz! Yeni yıldan önce Garanti BBVA taşıt kredisiyle herkesi araç sahibi yapacak!

Bu oranlar kaçmaz! Yeni yıldan önce Garanti BBVA taşıt kredisiyle herkesi araç sahibi yapacak!

Yılbaşından önce bankalar kredi hamlelerine devam ediyor. Otomobil sahibi olmak isteyenler için Garanti BBVA avantajlı taşıt kredisini duyurdu! İşte detaylar…

Otomobil sektörünü canlandıracak kredi atakları gelmeye devam ediyor. Garanti BBVA’nın yeni yıldan önce araç sahibi olmak isteyenlere yönelik Aralık ayı itibariyle yılın son fırsatları sunulmaya başladı. Yeni yılda güncellenmesi beklenen kredi oranları nedeniyle vatandaşlar oranlar ve piyasalardaki fiyatlar artmadan önce uygun finansman seçeneklerini değerlendirmeye başladılar.

Sıfır ya da ikinci el araç satın alımına yönelik Garanti BBVA tarafından kullandırılacak kredi, 48 aya varan vade imkanı ve araç değerinin yüzde 70’ine kadar kullandırılacak kredi ile cazip seçenekler sunuyor.

GARANTİ BBVA TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI!

garanti-bbva-tasit-kredisi-kampanyasi.png

Garanti BBVA tarafından yapılan son güncellemelerin ardından taşıt kredisi kullanmak isteyenlere en uygun oranlar sunulmaya başladı. 0 km veya 2. el taşıt satın alımlarına yönelik uygun ödeme planlarıyla kredi alınması sağlanmaktadır.

Taşıt kredisi fiyatlandırmasında satın alınacak aracın marka, model ve yılına göre farklılıklar görülebilir. Öte yandan vade ve kredi miktarına göre de en uygun oranlar hesaplanmaktadır. Nihai kredi oranları da kredi tamamlama noktalarında belirlemektedir. Otomobil piyasalarında artan fiyatlara karşın Garanti BBVA’nın cazip taşıt kredisi ile vatandaşlara finansman sağlanması hedefleniyor.

GARANTİ BBVA TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORNALARI

0 KM Dijital Taşıt Kredisi kapsamında yapılan örnek hesaplama kapsamında avantajlı faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleri sunuluyor. Bu kapsamda hesaplama robotu üzerinden 100.000 TL taşıt kredisi için yapılan hesaplamada yüzde 2,49 faiz oranları görülüyor. 48 ay vade için geçerli söz konusu hesaplama kapsamında aylık taksit tutarı ise 4.040 TL olarak hesaplanmıştır.

GARANTİ BBVA İKİNCİ EL TAŞIT KREDİSİ

İkinci el taşıt satın alımlarında ise Garanti BBVA’nın marka ve model bazında ayrıcalıklı faiz oranları da uygulanıyor. Bireysel taşıt kredilerinde araç bedeli 400 bin TL ve altında ise 48 aya kadar vade uygulanıyor. İkinci el araçlarda kredi vadesi ve aracın yaşı toplamı en çok 144 ay olacak şekilde belirlenmiştir.