Garanti BBVA Kartı Olanlar Dikkat: En Yakın ATM Noktasına Giderek 6 Bin TL'nizi Alabilirsiniz!

Garanti BBVA Kartı Olanlar Dikkat: En Yakın ATM Noktasına Giderek 6 Bin TL'nizi Alabilirsiniz!

Garanti BBVA, artan nakit ihtiyaçlarına karşın müşterisinin yanında olduğunu ve mevcut müşterilerine taksitli nakit avans hizmeti sunacağını açıkladı. İşte Garanti BBVA’nın taksitli nakit avans hizmetine ilişkin ayrıntılar…

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinden ötürü gündelik hayata yansımak zorunda kalan zamlar, vatandaşların bütçelerini derinden etkileyerek nakit sıkıntılarının ortaya çıkmasına sebep oldu. Bu noktada devreye giren Garanti BBVA, ATM’lerden dahi ulaşıma açmış olduğu taksitli nakit avans hizmetinin ayrıntılarını duyurdu.

Garanti BBVA Taksitli Nakit Avans Hizmeti 2022

Türkiye’nin en gelişmiş özel bankalarından birisi olan ve hem emekli vatandaşlar hem de diğer vatandaşlar için sunduğu avantajlı hizmetler sayesinde bankacılık sektöründe bir adım öne çıkmayı başaran Garanti BBVA, ekonomik koşulların giderek daha da zorlaştığı şu günlerde artan nakit ihtiyaçlarına çare olacağını bildirdi.

Garanti BBVA, mevcut müşterilerinin nakit sıkışıklığı ile mücadele etmelerine daha fazla göz yummak istemediği için kart ürünlerinden birini kullanan müşterilerine, ilgili kartların limitleri doğrultusunda nakit hizmeti sunacağını bildirdi. Banka tarafından yapılmış olan açıklamaya göre ATM’lerden azami 6 bin, diğer banka noktalarından ise azami 20 bin TL nakit hizmeti sunulacağı bilgisi kaydedildi.

Garanti BBVA’nın üst limitini 6 bin ve 20 bin TL olarak belirlemiş olduğu taksitli nakit avans hizmetinin aylık faiz oranının sabit olduğu ve yüzde 1,80 olarak belirlendiği, azami vade sayısının ise 12 ay olduğu bilgisi kamuoyu ile paylaşıldı.

Garanti BBVA Taksitli Nakit Avans Hizmetinin Örnek Hesaplama Tablosu

Garanti BBVA’nın mevcut kart müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu taksitli nakit avans hizmetinin örnek hesaplama tablosu yayınlandı. Yayınlanan tabloya göre 12 ay vade, yüzde 1,80 faiz oranı karşılığında 5 bin TL’lik nakit avans hizmeti almak isteyen müşteriler, aylık 477,46 TL tutarında taksit ödemesi yapacak.

Garanti BBVA Taksitli Nakit Avans Hizmetine Nasıl Başvuru Yapılır?

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan taksitli nakit avans hizmetine ATM noktaları, internet bankacılığı, Bonus Flaş uygulaması, Garanti BBVA Mobil uygulaması ve çağrı merkezi aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.