Garanti BBVA Gelir Belgesiz 50000 TL Ödeme! İssize Kredi Çıkar Mı? Gelir Belgesiz Kredi Çekilir Mi?

Garanti BBVA Gelir Belgesiz 50000 TL Ödeme! İssize Kredi Çıkar Mı? Gelir Belgesiz Kredi Çekilir Mi?

Garanti BBVA'dan gelir belgesi olmayanlara 50.000 TL kredi imkanı bu sabah duyuruldu. Peki; gelir belgesi olmayana kredi nedir, nasıla alınır, şartları nelerdir?

Garanti BBVA bankası, bankalardan nakit alamayan vatandaşlara gelir belgesiz 50.000 TL'ye kadar ödeme imkanı duyuruldu. Kredi imkanı gelir belgesi gösteremeyen vatandaşların ilgi odağı oldu. Peki; işsizler kredi alabilir mi?

İşsizler, Çalışmayanlar Kredi Çekebilir Mi?

Bankalar kredi dağıtımı yaparken ilk olarak aylık gelir durumunuza bakmaktadır. Aylık gelirinize oranla ödeyebileceğiniz miktarlarda kredi verirler. Peki; çalışmayanlar kredi çekemez mi?

Bazı bankalar "İşsize Kredi" ya da "Çalışmayana Kredi" şeklinde kampanyalar çıkararak çalışmayanların kredi çekmesine olanak tanır. Ancak, belli bir mal varlığına sahip olmayan, çalışmayan ve kredi notu düşük olan vatandaşlar kredi çekemezler.

Garanti BBVA Çalışmayana Kredi Kampanyası Nedir?

Garanti BBVA bankası çalışmayanların da yararlanabileceği kredi kampanyasını duyurdu. Bu kampanya ile bankalara gelir belgesi sunamayan vatandaşlar da kredi çekebilecek. Ganati BBVA üzerinden kredi almak isteyen vatandaşlar gerekli şartları sağlamaları durumunda, bankalara giderek ya da mobil bankacılık ve internet bankacılığı ile acil nakit ihtiyaçlarını giderebileceği kredi başvurusunda bulunabilirler. Garanti BBVA bankası 50.000 TL üst limit belirlediği gelir belgesizlere kredi kampanyasında 3 ay erteleme imkanı sunacağını açıkladı. Ayrıca kampanya kapsamında alınan kredilerin ödemesinde 36 aya kadar vade imkanı bulunuyor.

Garanti BBVA Çalışmayana Kredi Başvuru Şartları Nelerdir?

İşbu krediden faydalanmak isteyen vatandaşlar internet üzerinde şartları araştırıyor. Garanti BBVA bankasının gelir belgesi olmayanlara sunduğu bu kampanyadan yararlanmak için gerekli şartlar pek çok kredi kampanyası ile neredeyse aynı. Gerekli şartlar Garanti BBVA bankası tarafından şu şekilde belirlendi;

  • Yüksek bir kredi notu
  • Bankalarla olan geçmişin temiz olması
  • Sicil kaydının temiz olması
  • Gelir sağlayan ya da sağlayabilecek bir mal varlığına sahip olunması
  • T.C. vatandaşı olunması
  • 18 yaşından büyük olunması
  • Geçmişte 3 ay sigorta girişi bulunması
  • Garanti BBVA müşterisi olunması
  • Geçmişte çekilmiş bir kredi varsa, ödemelerinin düzenli ödenmiş olunması

Bu şartların tamamını ya da büyük bir kısmını karşılayan vatandaşlar Garanti BBVA gelir belgesiz 50000 TL kredi başvurusu yapabilir. Düşük faiz oranı ve 36 aya varan vade seçenekleri ile gelir belgesi olmayan kişiler, yararlanabileceği kredi kampanyalarından Garanti BBVA resmi web sitesinden detaylı bilgi alabilir.