Garanti BBVA Hızlı Taşıt Kredisi Kampanyasını Açıkladı: 500 Bin TL’ye Kadar Anında Kredi!

Garanti BBVA Hızlı Taşıt Kredisi Kampanyasını Açıkladı: 500 Bin TL’ye Kadar Anında Kredi!

Garanti BBVA en uygun vade ve faiz seçenekleri ile sunduğu taşıt kredisine yeni fırsatlar eklemiştir. En uygun seçenekler ile taşıt kredisi almak için Garanti BBVA’nın sunduğu avantajları değerlendirebilirsiniz.

Garanti BBVA hiç kimseyi mağdur etmeden ve ek şartlar sunmadan anında taşıt kredisi veriyor. Taşıt kredisi almak için başvurulabilecek kanallar arttırılmış ve faiz oranları da düşürülmüştür. En uygun seçenekler ile taşıt kredisi almak ve geri ödeme noktasında esnek olmak istiyorsanız başvuru adresiniz Garanti BBVA!

Garanti BBVA Taşıt Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Garanti BBVA taşıt kredisi başvurusu için farklı platformlar belirlemiştir. Müşterilerine birçok fırsatı aynı anda sunan banka, dijital kanallarını da aktif olarak kullanmaktadır. Garanti BBVA’nın taşıt kredisine başvuru yapılabilecek kanallar şu şekildedir:

  • İnternet bankacılığı
  • Mobil bankacılık
  • Bankanın resmi internet sitesi
  • Banka şubesi

Garanti BBVA Taşıt Kredisi Faiz Oranları Ne Kadar?

Garanti BBA tarafından sunulan faiz oranları oldukça makul bir seviyede tutularak tüketicilerin rahat ve esnek ödeme yapabilmeleri düşünülmüştür. Otomobil almak isteyen herkesin başvurabileceği taşıt kredisi için belirlenen faiz oranı %0.99’dan başlamakta ve %3,49’a kadar yükselmektedir. En düşük faiz oranından yararlanmak için hibrit ya da elektrikli araç almak gerekiyor.

Garanti BBVA En Fazla Ne Kadar Taşıt Kredisi Veriyor?

garanti-konut-kredisi.webp

Otomobil, motosiklet ve elektrikli / hibrit araç seçenekleri için ayrı özellikleri bulunan Garanti BBVA’nın verdiği kredi miktarı araca göre belirleniyor. Aracın toplam fatura değeri üzerinden en fazla 100.000 Türk lirası ile 500.000 Türk lirası arasında destek verilmektedir. Garanti BBVA fatura değerinin %70’ine kadar olan tutarı kredi olarak müşterilerine sunar. Aynı oranlar ikinci el araçlar için de geçerlidir.

Garanti BBVA Taşıt Kredisi En Uzun Vade Oranı Ne Kadar?

Bankanın taşıt kredisi için sunduğu vade oranları hem tutara hem de faize göre değişiklik gösterebilir. 12 aydan başlayan vade seçenekleri 48 aya kadar uzayabilmektedir. Herkes istediği ve kendisi için en uygun vade uzunluğunu seçebilir. 12 ve 48 aylık vadeler ikinci el araçlar için de geçerlidir.