Garanti BBVA Duyurdu: Günlük 3 TL ve 15 TL Ödeyerek İhtiyaçlarınızı Karşılayabilirsiniz!

Garanti BBVA Duyurdu: Günlük 3 TL ve 15 TL Ödeyerek İhtiyaçlarınızı Karşılayabilirsiniz!

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından birisi olan Garanti BBVA, yeni dönemde artan masraflara karşın müşterisine anında nakit hizmeti sunacağını açıkladı. İşte Garanti BBVA’nın taksitli nakit avans hizmetine ilişkin ayrıntılar…

Ekonomi piyasalarının Rusya- Ukrayna savaşı ve FED’in faiz artırımı kararları ile birlikte yukarı yönlü hareketlerine hız kazandırmış olması, gündelik hayat akışı içerisinde hizmete sunulan ürünlerin ve diğer başlıkların yüksek oranlarda zamlanmasına sebep oldu. Artan masraflara karşın sabit bir maaş ile mücadele etmeye çalışan vatandaşlar, bütçelerinin toparlanması adına destek arayışı içerisine girdiler.

Vatandaşların bir süredir içerisinde bulundukları zorlu ekonomik şartlara karşı gösterdikleri dirence daha fazla sessiz kalmak istemeyen Garanti BBVA, kendi müşterileri için yeni bir hizmet geliştirdiğini açıkladı. Söz konusu yeni hizmetine “taksitli nakit avans” ismini veren banka, bilinmesi gereken ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Garanti BBVA Taksitli Nakit Avans Hizmeti

Geliştirdiği kampanyaların avantajlı fırsatları sayesinde müşteri sayısını giderek arttırmayı başaran Garanti BBVA, artan masraflara karşın hali hazırda müşterisi olan vatandaşların yanında olduğunu duyurdu. Söz konusu destek duyurusunu geliştirmiş olduğu taksitli nakit avans hizmeti ile destekleyen banka, ATM’lerden 6 bin, şubelerden ise 20 bin TL’ye kadar günlük nakit hizmeti sunacağını açıkladı.

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan taksitli nakit avans hizmetinin azami vade sayısı 12 ay, aylık sabit faiz oranı ise yüzde 1,80 olarak belirlendi.

Garanti BBVA Taksitli Nakit Avans Hizmeti Örnek Hesaplama Tablosu

garanti-konut-kredisi.webp

Garanti BBVA, taksitli nakit avans hizmetinin örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

  • Avans tutarı: 1.000 TL
  • Faiz oranı: Yüzde 1,80
  • Vade: 12 ay
  • Aylık taksit tutarı: 95,49 TL

Garanti BBVA aynı veriler ışığında çekilecek olan 5 bin TL’lik nakit avansın aylık ödemesini ise 477,46 TL olarak bildirdi.

Garanti BBVA Taksitli Nakit Avans Hizmeti Başvurusu Nasıl Yapılır?

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan 20 bin TL üst limitli taksitli nakit avans hizmetine, banka şubeleri, Garanti BBVA Mobil uygulaması, bankanın internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.