Garanti BBVA Bahar Kredisini Duyurdu: Günlük 29 TL Ödemeli Hizmet Başvurulara Açıldı!

Garanti BBVA Bahar Kredisini Duyurdu: Günlük 29 TL Ödemeli Hizmet Başvurulara Açıldı!

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından birisi olan Garanti BBVA, yeni geliştirmiş olduğu bahar kredisi kampanyasını resmen duyurdu. İşte Garanti BBVA’nın bahar kredisi kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Aralık ayının ikinci haftası ile birlikte duyurulmuş olan yeni ekonomik modelden sonra dengeye girmeyi başaran ekonomi piyasaları, Rusya- Ukrayna savaşının başlaması ve FED yetkililerinin faiz artırımı kararlarını açıklaması ile birlikte tekrar yükseliş trendine girdi. Hali hazırda 2021 yılının sonlarına doğru gözlenen olumsuz ekonomik gelişmelerden ötürü zamlanan gündelik hayat hizmetleri ve hizmet ürünleri, yeni dönemde ortaya çıkan yeni gelişmeler ile birlikte daha da zamlandı.

Akaryakıt, kırmızı et, ayçiçek yağı, süt ve süt ürünleri ve daha pek çok hizmet ürününde gözlenen fahiş fiyatlar, gelirleri sabit olan ancak giderleri günden güne artan vatandaşların nakit sıkıntısı içerisine girmelerine sebep oldu. Ay sonunu getirebilmek adına nakit desteğine ihtiyaç duyan vatandaşlar, çözüm yolları araştırmaya başladılar. Bu noktada devreye giren Garanti BBVA, yeni geliştirmiş olduğu bahar kredisi kampanyasının avantajlı fırsatları ile vatandaşların bütçelerine destek olacağını duyurdu.

Garanti BBVA’dan Bahar Kredisi Kampanyası 2022

Geliştirdiği hizmetler ile bankacılık sektörünün aranan isimlerinden birisi olmayı başaran Garanti BBVA, yeni dönemde de avantajlı kampanyaları ile vatandaşların yanında ki yerini aldı. Son olarak bahar aylarının gelmesi ile birlikte geliştirmiş olduğu bahar kredisi kampanyasını duyuran banka, hizmete ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Garanti BBVA tarafından duyurulmuş olan bahar kredisi kampanyasının azami vade sayısı 36 ay olarak belirlendi. Banka, üst limitin başvuru sahibinin ödeme performansına göre belirleneceğini bildirdi.

Garanti BBVA Bahar Kredisi Örnek Hesaplama Tablosu

garanti-konut-kredisi.webp

Garanti BBVA tarafından geliştirilmiş olan bahar kredisi kampanyasın örnek hesaplama tablosu şu şekilde oluşturuldu:

  • Kredi tutarı: 20 bin TL
  • Aylık faiz oranı: Yüzde 2,42
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Taksit tutarı: 894,88 TL

Garanti BBVA Bahar Kredisi Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Garanti BBVA’nın bahar kredisi kampanyasına mobil uygulama, internet bankacılığı kanalı ve banka şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.