Garanti Bankası açıkladı: Bunu yapan tüm vatandaşlara 2500 TL ödeme anında hesaplara yatacak!

Garanti Bankası açıkladı: Bunu yapan tüm vatandaşlara 2500 TL ödeme anında hesaplara yatacak!

Türkiye'nin özel bankalarından birisi olan Garanti Bankası 14 Haziran Salı günü yaptığı kampanya duyurusu ile birlikte vatandaşlara 2500 TL ödemenin anında yatırılacağını açıkladı. Garanti Bankası açıkladı bunu yapan tüm vatandaşlara 2500 TL ödeme..

Türkiye'nin özel bankalarından birisi olan Garanti Bankası 14 Haziran Salı günü yaptığı kampanya duyurusu ile birlikte vatandaşlara 2500 TL ödemenin anında yatırılacağını açıkladı. Uzun süredir kampanya gerçekleştirmeyen Garanti Bankası, Temmuz ayına doğru gelirken büyük kampanyasını duyurdu. Garanti Bankası müşterilerine özel yaptığı kampanya ile birlikte 2500 TL'ye varan nakit ödemelerin anında hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Uzun süredir gündemde kampanyalar ile yer almayan Garanti Bankası, müşterilerine duyurduğu kampanya ile birlikte her bir yakını için 250 TL toplamda 10 yakınını getirene 2500 TL ödeme yapacağını duyurdu. Kampanyanın detayları kısa süre içerisinde ilgi çekerken detaylara ise Gürses Gazetesi ulaştı. İşte detaylar ve daha fazlası haberin geri kalanında yer alıyor.

GARANTİ BANKASI'NDAN EMEKLİ YAKININI DAVET EDENE 2500 TL NAKİT ÖDEMESİ YAPILACAK

Garanti Bankası bugün akşam saatlerinde yaptığı kampanya duyurusu ile birlikte emekli yakınlarını Garanti Bankası'na getiren vatandaşlara her bir işlemde 250 TL ve toplamda 10 işlem gerçekleştiren tüm vatandaşlara 2500 TL nakit ödemeyi anında hesaplara yatıracağını açıkladı. İşte Garanti Bankası tarafından yapılan kampanya duyurusu..

"Emekli yakınlarınızı, maaşlarını Garanti BBVA’ya taşımaları için davet edin, emekli yakınınız 3500 TL'ye varan nakit promosyondan yararlanırken siz de davet ettiğiniz her bir yakınınız için 250 TL, toplamda 2500 TL’ye varan nakit ödül kazanın!*

Dilerseniz hemen Garanti BBVA Mobil > Başvurular > Emekli Bankacılığı adımlarından davet kodu oluşturabilirsiniz. Emekli müşterilerimize özel ayrıcalıklar dünyası ve detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

ekran-resmi-2022-06-14-21-01-01.png

Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan emeklilerimize 3.500 TL’ye varan nakit promosyon! Üstelik emekli yakınlarını davet eden tüm Garanti BBVA müşterilerine, her bir yakını için 250TL nakit ödül!

Kampanyaya katılım Garanti BBVA Mobil ve şubelerinden yapılabilecektir. Kampanya kapsamında tüm Garanti BBVA müşterileri, 8 - 30 Haziran 2022 tarihleri arasında başka bir kurumdan emekli maaşını alan yakınını/tanıdığını, emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıması için davet edebilecek ve 250 TL nakit ödül kazanabilecekler."

Garanti BBVA aktif müşterisi olan herkes davet edebilir. Aşağıdaki işlemleri uygulayarak emekli yakınınızı davet etmek için size özel kodu alabilirsiniz.

  • Garanti BBVA Mobil > Başvurular > Emekli Bankacılığı >Emekli Yakınınızı Davet Edin