Fibabanka, TEB ve ING Bank Resmen Duyurdu: Düzenli Geliri Olmayan Herkese 15 Bin TL Ödenecek!

Fibabanka, TEB ve ING Bank Resmen Duyurdu: Düzenli Geliri Olmayan Herkese 15 Bin TL Ödenecek!

Fibabanka, TEB ve ING Bank, belgesiz ve kefilsiz olarak sunacakları ihtiyaç kredisi hizmetlerinin ayrıntıları paylaştı.

TEB, Fibabanka ve ING Bank, nakde sıkışan ve düzenli geliri olmayan vatandaşlar için belgesiz, kefilsiz ihtiyaç kredisi hizmeti sunacaklarını açıkladı.

Fibabanka İhtiyaç Kredisi Gelir Belgesiz 2022

Yeni dönemde sunduğu yüksek getirili vadeli mevduat hesabı hizmeti ile bankacılık sektöründe dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış olan Fibabanka, bu kez de geliştirdiği ihtiyaç kredisi kampanyası ile gündeme geldi. Fibabanka tarafından yapılan açıklamaya göre ev hanımlarına, öğrencilere ve düzenli geliri olmayan diğer vatandaşlara, gelir belgesine ve kefile ihtiyaç duymadan ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağı bilgisi kaydedildi.

Fibabanka tarafından yapılmış olan belgesiz ihtiyaç kredisi kampanyasının azami vade sayısı 36 ay, başlangıç faiz oranı ise yüzde 1,85 olarak belirlendi. 12 ay vade ve ilgili faiz oranı karşılığında sunulacak olan 15 bin TL’lik kredi hizmetin taksit ödemesi, 1.437,63 TL olarak hesaplandı.

ING Bank İhtiyaç Kredisi Gelir Belgesiz 2022

ing-bank.jpg

Ülkemizin en önemli özel bankalarından birisi olan ve geliştirdiği Turuncu kampanyaları sayesinde müşterisi sayısını günden güne arttırmayı başaran ING Bank, yeni dönemde eli nakde sıkışan ancak düzenli geliri olmadığı için bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerinden yararlanamayan vatandaşlara, müjdeli haberini verdi.

ING Bank tarafından duyurulmuş olan belgesiz ihtiyaç kredisi kampanyasının azami vade sayısı 36 ay, ortalama faiz oranı ise yüzde 2,39 olarak belirlendi. 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit tutarı ise 449 TL olarak hesaplandı.

TEB İhtiyaç Kredisi Gelir Belgesiz 2022

Hem kendi bünyesinde hem de dijital bankacılık kolu olan CepteTEB bünyesinde geliştirmiş olduğu kampanyalar ile dikkat çeken TEB, ev öğrencilerini, ev hanımlarını ve gelir belgesi olmayan diğer vatandaşları kapsayan belgesiz ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu.

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından duyurulmuş olan belgesiz ihtiyaç kredisi kampanyasının azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı ise yüzde 2,33 olarak bildirildi. Banka, bu veriler ışığında sunacağı 10 bin TL’lik kredi hizmetinin aylık taksit ödemesi tutarını ise 444,20 TL olarak hesapladı.