Fibabanka Kartı Olanların Dikkatine: 31 Mayıs'a Kadar Başvuranlara 100 TL Hediye Edilecek!

Fibabanka Kartı Olanların Dikkatine: 31 Mayıs'a Kadar Başvuranlara 100 TL Hediye Edilecek!

Piyasaların yukarı yönlü hareketlerine bağlı olarak zamlanmış olan gündelik hayat ürünleri, Fibabanka yönetimini harekete geçirdi. Banka, ilgili şartları sağlayan tüm mevcut müşterilerine 100 TL’ye kadar para puan hediyesinin verileceğini bildirdi.

Döviz kurlarında ve altın fiyatlarında gözlenen yukarı yönlü hareketler, gündelik hayat akışı içerisinde satın alınan ürünlerin zamlanmasına sebep oldu. Bu noktada devreye giren Fibabanka, mevcut müşterilerine 100 TL’ye kadar alışveriş desteği vereceğini bildirdi.

Fibabanka Online Alışveriş Kampanyası 2022

Faiz getiri oranları ve geliştirmiş olduğu diğer kampanyalar sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran özel bankalardan birisi olan Fibabanka, yeni dönemde artan ürün fiyatlarına karşın vatandaşlara alışveriş desteğinde bulunacağını açıkladı.

Fibabanka’nın resmi internet sitesinde yer alan kampanya duyurusuna göre 31 Mayıs tarihine kadar banka kartları aracılığı ile tek seferde yapılacak olan 150 TL’lik alışveriş harcamasına 10 TL, toplamda 100 TL tutarında hediye para ödülünün verileceği bilgisi kaydedildi. Banka, günlük alışveriş harcamalarının yalnızca ilkinin kampanya kapsamında değerlendirileceğini bildirdi.

Fibabanka Online Alışveriş Kampanyasının Ayrıntıları

fibabanka-online-alisveris-kampanyasi.jpg

Fibabanka tarafından geliştirilmiş olan 100 TL hediye para kazanımlı online alışveriş kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların, bankanın Hızlı Kart ürününe sahip olmaları gerekmektedir. Yalnızca bireysel statüde olan vatandaşların katılımına açık olan kampanyanın geçerli olabilmesi için ilgili kart ile online alışverişlerin yapılması gerekmektedir.

Fibabanka tarafından yapılmış olan açıklamaya göre kampanya kapsamında kazanılan hediye paraların hesaplara aktarılma tarihi, 8 Haziran olarak belirlenmiştir. Banka, ilgili para hediyelerinin son kullanım tarihinin olmadığını belirtmiş olup, ürün iadesi veya iptali kararlarının alınması sonucunda hediye paraların hesaplardan geri alınacağını duyurmuştur.

Fibabanka Online Alışveriş Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Fibabanka tarafından geliştirilmiş olan 100 TL hediye para kazanımlı online alışveriş kampanyasından fayda sağlamak isteyen vatandaşların, Fibabanka Mobil uygulamasına giriş yapmaları gerekmektedir. Söz konusu giriş işleminin sağlanmasından sonra açılan ekranda yer alan “kampanyalar” kısmından Hızlı Kart alışveriş kampanyasına katılım onayının verilmesi, hediye para kazanımının başlaması için yeterlidir.