Fibabanka Duyurdu: 3422'ye Kısa SMS Gönderen Herkes, Günlük 28 TL Ödeyerek 20 Bin TL'nin Sahibi Olacak!

Fibabanka Duyurdu: 3422'ye Kısa SMS Gönderen Herkes, Günlük 28 TL Ödeyerek 20 Bin TL'nin Sahibi Olacak!

Gelişimini sürdüren ve mevduat faizi getiri oranları ile vatandaşları cezbeden özel bankalardan birisi olan Fibabanka, uygun ödeme planına sahip SMS kredisi hizmetinin ayrıntılarını paylaştı. İşte Fibabanka’nın SMS kredisi hizmetini içeren haberin devamı…

Artan nakit ihtiyaçları, bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerine olan taleplerin de aynı doğrultu da artmasına yol açtı. Nakit sıkışıklıklarını çözüme kavuşturmak adına vatandaşlara kredi hizmeti sunacağını açıklayan bankalardan biri de Fibabanka oldu.

Fibabanka İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Türkiye’nin gelişimini sürdüren özel bankalarından birisi olan Fibabanka, yeni yıla girilmesi ile birlikte açıklamış olduğu yüksek oranlı mevduat faizi getirisi ile bankacılık sektöründe dikkat çekmeyi başarmıştı. Son olarak nakde sıkışan vatandaşlar için bir kampanya daha geliştirdiğini duyuran banka, ilgili nakit hizmetinin bir SMS kredisi hizmeti olduğunu ve üst sınırının 20 bin TL olduğunu bildirdi.

Fibabanka tarafından geliştirilmiş olan SMS kredisinin azami vade sayısının 36 ay olduğu ve faiz oranının yüzde 1,89’dan başladığı bilgisi kaydedildi.

Fibabanka SMS Kredisi Kampanyasının Örnek Hesaplama Tablosu

2022/04/18/fibabanka.jpg

Fibabanka nakde sıkışan vatandaşlar için geliştirmiş olduğu kolay ulaşımlı SMS kredisinin örnek hesaplama tablolarını yayınladı. Banka kredi tutarlarına göre değişiklik gösteren hesaplama tablolarının ayrıntılarını, kamuoyu ile paylaştı.

Birinci hesaplama tablosu:

  • Kredi tutarı: 10 bin TL
  • Vade sayısı: 12 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 1,89
  • Dosya masrafı: 52,50 TL
  • Aylık taksit tutarı: 960,52 TL

İkinci hesaplama tablosu:

  • Kredi tutarı: 20 bin TL
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 2,04
  • Dosya masrafı: 105 TL
  • Aylık taksit tutarı: 841,54 TL

Fibabanka SMS Kredisi Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Fibabanka tarafından geliştirilmiş olan 20 bin TL üst limitli SMS kredisi kampanyasına, cep telefonlarının mesajlar kısmından 3422’ye atılan kısa mesaj ile başvuru yapmak mümkündür. İlgili mesajlar ekranından T.C. kimlik numarasını yazan ve 3422’ye gönderen her vatandaşın Fibabanka kredi talebi değerlendirmeye alınır.

Bankanın ihtiyaç kredisi hizmetinden 20 bin TL’nin üzerinde destek almak isteyen vatandaşların ise banka şubelerine bizzat başvuru yapmaları gerekmektedir.