Fatura Takibinden Kurtarırken Para Kazandıran ON Bank Açıkladı: 100 TL İade Alacaksınız!

Fatura Takibinden Kurtarırken Para Kazandıran ON Bank Açıkladı: 100 TL İade Alacaksınız!

Burgan Bank’ın dijital bankacılık kolu olan ON Bank’tan, iki yeni fatura kampanyası duyurusu geldi. Banka, ilgili kampanyalarına ilişkin ayrıntıları paylaştı. İşte ON Bank’ın fatura kampanyalarına ilişkin haberin devamı…

Burgan Bank’ın dijital bankacılık kolu olan ON Bank, haziran ayı içerisinde geçerli olan fatura kampanyalarının ayrıntılarını paylaştı.

ON Bank Fatura Ödeme Kampanyası 2022

ON Bank tarafından geliştirilmiş olan ilk fatura kampanyası olarak hizmete açılan fatura ödeme kampanyasının detayları paylaşıldı. Banka, ilgili kampanya detaylarını resmi internet sitesi aracılığı ile duyurdu.

ON Bank’ın fatura ödeme kampanyasından yalnızca bireysel müşterilerin yararlanabilecekleri ilan edilirken, manuel veya otomatik olarak ödenen her fatura için yüzde 1, toplamda ise 25 TL tutarında iade hakkının tanımlanacağı bilgisi kaydedildi.

ON Bank Otomatik Fatura Ödeme Kampanyası 2022

burgan-bank.jpg

ON Bank tarafından duyurulmuş olan ikinci fatura kampanyası olarak karşımıza çıkan otomatik fatura ödeme kampanyasının detayları belli oldu. Banka, yalnızca bireysel müşterilerinin hizmetine sunmuş olduğu kampanya için bilinmesi gerekenleri aktardı.

ON Bank’ın otomatik fatura ödeme kampanyasının ayrıntılarına göre faturaları için ödeme talimatı veren tüm bireysel müşterilere fatura başına 15 TL, toplamda ise 75 TL tutarında iade hakkının tanımlanacağı bilgisi kaydedildi.

ON Bank’ın Fatura Kampanyalarına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?

ON Bank tarafından geliştirilmiş olan fatura kampanyaları kapsamında toplamda 100 TL’ye varan iade hakkı kazanmak isteyen vatandaşlar için kampanya başvuru detayları açıklandı. Banka 25 TL iade hakkı kazanımlı fatura ödeme kampanyası için ek bir başvuru yapılmasına ihtiyaç duyulmadığını ve ilgili kampanyadan yararlanabilmek için bankanın mobil uygulamasının içerisinde yer alan “ödemeler” kısmından manuel olarak fatura ödemesi yapılabileceğini ifade etti.

ON Bank 75 TL iade hakkı kazanımlı otomatik fatura ödeme kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların, ek bir başvuru yapmalarına gerek olmadığını belirtti. Yapılan açıklamalara göre bankanın mobil uygulaması içerisinde yer alan “ödemeler” kısmından “yeni fatura talimatı ver” kategorisine tıklanması ve ilgili talimatın verileceği faturaya ilişkin bilgilerin girilmesi, iade hakkını elde etmek için yeterli olduğu bilgisi kaydedildi.