Ev almak isteyenler için bu kamu bankası harekete geçti! Sıfır konutlara özel en uygun oranlar duyuruldu! 120 ay vadeli…

Ev almak isteyenler için bu kamu bankası harekete geçti! Sıfır konutlara özel en uygun oranlar duyuruldu! 120 ay vadeli…

Artan konut fiyatlarına yönelik vatandaşların rahatça konut satın almalarını sağlamak için yeni çalışmalar yapılmaya devam ediyor. TOKİ hamlesinden şimdide Vakıfbank harekete geçti!

Ev sahibi olmak isteyenler için devlet destekli krediler ve TOKİ projeleri devam ediyor. Özellikle kamu bankaları tarafından sunulan krediler sayesinde vatandaşların rahatça ev sahibi olmalarının sağlanması hedefleniyor.

Türkiye’de son yıllarda artan döviz kuru, enflasyon ve sığınmacı sorunları nedeniyle fahiş bir şekilde artan ev fiyatlarına karşın düzenlemeler devam ediyor. Vakıfbank tarafından sıfır konut satın alımlarına özel duyurulan kredi kampanyası ise birçok kişiye umut oldu. Avantajlı faiz oranları ve geri ödeme seçenekleri ile ev sahibi olmak isteyenlere ayrıcalıklar sunulacak.

VAKFIBANK SARIPANJUR KONUT KREDİSİ KAMPANYASI

ev-almak-isteyenler-icin-bu-kamu-bankasi-harekete-gecti-sifir-konutlara-ozel-en-uygun-oranl-2.jpg

Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, düşük faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleri ile vatandaşlara kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. Cazip oranlarla kullandırılacak kredi kapsamında uygun vadeler ise dikkat çekiyor.

1. el – sıfır konut satın alımlarında geçerli olmak üzere kullandırılacak kredi kapsamında uzun vadeler ile yüzde 1,20’den başlayan faiz oranları uygulanacak. Bu sayede vatandaşların rahatça kredi geri ödemelerini yapmaları sağlanacak. Artan ev fiyatlarına karşın avantajlı oranları duyuran Vakıfbank, sıfır konut satın alımlarında geçerli olmak üzere SarıPanjur Konut Kredisi avantajlarını sunmaya devam ediyor.

120 AY (10 YIL) VADELİ KONUT KREDİSİ

Vakıfbank SarıPanjur Konut Kredisi kampanyası kapsamında sıfır konutlara özel cazip oranlar sunuluyor. 120 aya varan vade seçenekleri ve yüzde 1,20’den başlayan faiz oranları ile kredi kullandırılacak. Uzun vadede kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenler için ayrıcalıklı seçenekler sunuluyor.

Sıfır Konutlara Özel SarıPanjur Konut Kredisi kapsamında, 10.000 TL - 1 milyon TL arasında kredi tutarı için yüzde 1,20, 1 milyon TL – 3 milyon 500 bin TL arasında kredi taleplerinde ise yüzde 1,29 faiz oranları geçerli olacak. Detaylı bilgi ve kredi başvurusu için vatandaşların en yakın Vakıfbank şubelerine giderek işlem gerçekleştirmeleri mümkündür.