Ev alacaklar dikkat! Ziraat Bankası'ndan satılık evler!

Ev alacaklar dikkat! Ziraat Bankası'ndan satılık evler!

Ev sahibi olmak isteyen fakat fiyatlar nedeniyle erteleyen kişilere müjde! Ziraat Bankası uygun fiyata 1+1, 3+1 evler satıyor. İşte detaylar...

Ev almak isteyen kişiler son dönemde artan fiyatlar ile ev alma hayallerini biraz daha ertelemek zorunda kaldı. Araştırılan ve satın alınmak istenilen yeni evlerin fiyatları bir hayli arttığı için vatandaşlar son dönemde gündeme gelen bankaların sattıkları evleri araştırmaya başladı. Araştırılan bu evlerin fiyatları diğer evlere göre uygun olduğu için vatandaşlar ev alma konusunda bu alternatif yolları da araştırmaya başladı.

Bankaların aldıkları bu evler popüler hale gelmesi ile birlikte de internette araştırma yapılmaya başladı. Ziraat Bankası da uygun fiyata banka olarak evler satmaktadır. Farklı şehir ve bölgelerde satılan bu evlerin konumları ve fiyatları değişiklik göstermektedir. Evler beğenilere ve bütçelere uygun bir şekilde sıralanmıştır.

Ziraat Bankası'ndan uygun fiyata evler;

3+1 Çankaya Kızılay Mahallesi Apartman dairesi

150 metrekare olan bu ev, 10 Haziran 2022 tarihinde satışa konulmuştur. 7. katta bulunan bu ev 14 numara ve bağımsız bölümde yer almaktadır. Doğalgaz (kombi) ısıtması olan ev site içerisinde yer almamaktadır. Evin toplam fiyatı ise 420.000 TL'dir.

1+1 Ankara Yeniköseler Mahallesi Müstakil Ev

365 metrekare olan bu ev, 9 Haziran 2022 tarihinde satışa konulmuştur. Eski yapı olan bu ev Ankara Polatlı'da bulunmaktadır. Tek katlı müstakil bu evin ısıtması bulunmamaktadır. Evin toplam fiyatı ise 144.500 TL'dir.

3+1 İzmir Güzelyalı Ali Fuat Cebesoy Mahallesi Mesken

115 metrekare olan bu ev, 9 Haziran 2022 tarihinde satışa konulmuştur. 6 katlı binanın 2. katıdır. Üç odası, bir salon, banyo, tuvalet ve mutfağı bulunmaktadır. Evin balkonu ise yoktur. Evin toplam fiyatı ise 910.000 TL'dir.

3+1 Amasya Şeyhcui Mahallesi Mesken

135 metrekare olan bu ev, 9 Haziran 2022 tarihinde satışa sunulmuştur. Doğalgaz ile ısınan ev, bodrum katta yer almaktadır. 5 ila 10 yaş aralığında olan bu evin toplam fiyatı ise 525.000 TL'dir.

Evi satın almak isteyen kişiler için şu ibare belirtilmiştir; "Bu gayrimenkule teklif vermek için tüm Ziraat Bankası Şubelerine başvurabilirsiniz. Gayrimenkulü görmek için ilgili Şube ile irtibata geçebilirsiniz. E-Satış sitesini ziraat bankasının kendi resmi internet adresinden ziyaret edebilirsiniz."