En Uygun Konut Kredisi Hangi Bankada? 150 Bin TL'lik Kredinin Aylık Geri Ödemesi Ne Kadar?

En Uygun Konut Kredisi Hangi Bankada? 150 Bin TL'lik Kredinin Aylık Geri Ödemesi Ne Kadar?

Mayıs ayının gelmesi ile birlikte güncellenen konut kredisi faiz oranları ise herkesin bütçesine uygun kredi hizmetlerinin verilebileceğini gösterdi. İşte en uygun konut kredisi hizmeti sunan bankalara ilişkin haberin ayrıntıları…

Döviz kurlarında ve diğer ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmeler, her sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de yüksek oranlı zamların ortaya çıkmasına sebep oldu. Yeni dönemde kendi evinin sahibi olmak adına planlar yapan ve bu doğrultuda da belirli miktarlarda birikim yapmış olan vatandaşlar, artan konut fiyatlarına karşın bütçelerine destek aramaya başladılar. Bu noktada devreye giren bankalar, mayıs ayının gelmesi ile birlikte konut kredisi hizmetlerinin faiz oranlarında güncellemeye gittiklerini duyurdular.

Yeni ayın başlaması ile birlikte konut alabilmek için bankaların konu kredisi hizmetini araştıran vatandaşlara hem kamu bankalarından hem de özel bankalardan müjdeli haber geldi. Faiz oranlarının düşmesi ile birlikte herkesin kısa süre içerisinde uygun ödeme planlarına karşılık hizmet alabileceği bildirildi.

Vakıfbank ve Halkbank’tan Uygun Faizli Kredi Hizmeti!

halkbank.jpg

Mayıs ayının gelmesi ile birlikte faiz oranlarını güncelleyen bankaların arasında Vakıfbank ve Halk Bankası da yer aldı. Söz konusu banka listesinde en düşük faiz oranına sahip olmayı başarmış olan Vakıfbank ve Halk Bankası, ilgili oranı yüzde 1,20- yüzde 1,29 olarak açıkladı.

Vakıfbank ve Halk Bankası, konut kredisi hizmetleri için azami vade sayısını 120 ay olarak belirlediklerini duyurdu. Bu veriler ışığında bankadan 150 bin TL’lik konut kredisi hizmeti almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 2.365,21 TL olarak hesaplandı.

Katılım Bankasından Uygun Faizli Konut Finansmanı Hizmeti!

Son zamanlarda hizmetlerine olan taleplerde artış gözlenen katılım bankalarından birisi olan Vakıf Katılım Bankası, faiz oranlarını sıfırladığı yerine kar payı oranı verisini getirdiği konut finansmanı hizmetinin detaylarını açıkladı. 120 ay azami vade fırsatı tanınan konut kredisi hizmetinin aylık kar payı oranı yüzde 1,54 olarak belirlendi.

Vakıf Katılım Bankası tarafından sunulan konut finansmanı hizmetinden 150 bin TL’lik destek almak isteyen müşterilerin ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 2.749,30 TL olarak hesaplandı.

Albaraka Türk Katılım Bankası Konut Finansmanı!

Açıklanan faiz oranı listesinde düşük kar payı oranı ile dikkat çeken bankalardan biri de Albaraka Türk Katılım Bankası oldu. Söz konusu hizmetinin azami vade sayısını 120 ay ve aylık kar payı oranını yüzde 1,99 olarak belirleyen banka, 150 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarını 3.294,67 TL olarak hesapladı.