En az 3 bin 500 TL maaş alan emekliler dikkat! Yeni yıl hediyeniz Yapı Kredi Bankası'ndan! 7 bin 500 TL yatırılacak!

En az 3 bin 500 TL maaş alan emekliler dikkat! Yeni yıl hediyeniz Yapı Kredi Bankası'ndan! 7 bin 500 TL yatırılacak!

Sosyal Güvenlik Kurumu ile imzalanan maaş ödemeleri protokolü kapsamında düzenlediği promosyon kampanyasını aralık ayının başında güncelleyen Yapı Kredi Bankası, emeklilere son çağrısını yaptı.

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun belirlemiş olduğu yaş, prim ve sigortalı olma süresi şartlarını sağlayan her Türk vatandaşı, kamu kurumunun kendisi için oluşturmuş olduğu plan dahilinde emekli maaşı almaya hak kazanmaktadır. Maaşların tutarları ise çalışma süresine, sigortalı olarak çalışılan sektörlere, alınan maaşlara, ödenen primlere ve daha pek çok alt faktöre bağlı olarak belirlenmektedir.

Sosyal Güvenlik Kurumu vatandaşlara ödediği emekli maaşlarının yanı sıra onlara bir ödemenin daha yapılmasına vesile olmaktadır. 2018 yılında yürürlüğe giren bir kanuna göre Sosyal Güvenlik Kurumu ile maaş ödemeleri protokolü imzalayan her banka, emekli vatandaşlara maaş tutarlarına göre belirlenmiş olan promosyon tutarını ödeyebilmektedir. Bu kapsamda son olarak Kasım 2022 tarihinde güncellenen protokol ile birlikte bankalar da yeni promosyon kampanyalarını duyurmuşlardır.

Güncellenen maaş ödemeleri protokolü sonrasında emekli vatandaşlar için yeni bir promosyon kampanyası düzenleyen bankalardan birisi de Yapı Kredi Bankası oldu. Özel banka, aralık ayının başında da söz konusu promosyon kampanyasında bazı değişiklikler yaptığını bildirdi. Henüz herhangi bir bankadan maaş hesabını taşıması karşılığında promosyon ödemesi almamış olan emeklilere seslenen Yapı Kredi Bankası, karşılıksız ödeme almak isteyen emeklilerin 31 Aralık tarihine kadar başvuruda bulunmaları gerektiğini ifade ederek detayları paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN SON ÇAĞRI!

en-az-3-bin-500-tl-maas-alan-emekliler-dikkat-yeni-yil-hediyeniz-yapi-kredi-bankasindan-7-b.jpg

Yapı Kredi Bankası 31 Aralık tarihine kadar başvurulara açık kalacak olan emekli promosyonu kampanyasını duyurdu. Hem ilk kez emekli maaşı alacak olan hem de hali hazırda maaş ödemesi alan tüm vatandaşların promosyon kampanyasından yararlanabileceklerini ifade eden banka maaş hesabının 3 yıllığına taşınması karşılığında ödeyecek olduğu ek tutarları şu şekilde sıraladı:

  • 3 bin 500 TL’den az maaş alan emeklilere: 4.200 TL
  • 3.500- 7.499 TL aralığında maaş alan emeklilere: 4.900 TL
  • 7.500- 9.999 TL aralığında maaş alan emeklilere: 6.300 TL
  • 10 bin TL ve üzeri tutarlarda maaş alan emeklilere: 7.000 TL

KART KULLANIMINA VE FATURA TALİMATINA 500 TL’LİK EK ÖDEME!

Yapı Kredi Bankası maaş hesabını taşıdıktan sonra ilgili emekli kartı ile 31 Ocak tarihine kadar toplamda 500 TL’lik harcama yapacak olan emeklilere 300 TL, hesabı üzerinden en az iki adet ödeme talimatı veren emeklilere ise 200 TL tutarında daha ödeme yapılacağını bildirdi.