Emekliye, Çalışana 70 Bin TL Ödeme! Ziraat Bankası Emekli ve Çalışanlar İçin Mayıs 2022 Nakit Kampanyası

Emekliye, Çalışana 70 Bin TL Ödeme! Ziraat Bankası Emekli ve Çalışanlar İçin Mayıs 2022 Nakit Kampanyası

Ziraat Bankası'ndan Mayıs ayı için çok özel bir nakit kampanyası geldi. Emekliye, çalışana kesin onaylı nakit kampanyası ile herkes 70 bin TL'ye kadar ödeme alabiliyor. Peki; şartlar ve koşullar neler? Ziraat Bankası nakit ödeme nasıl alınır?

Geride bıraktığımız Nisan ayında bankalar müşterilerine ve müşteri olmayı düşünen vatandaşlara çok özel fırsatlar ve çok özel kampanyalar duyurmuştu. Özellikle Ziraat Bankası, düşük faiz oranları, başvuru ve kullanım kolaylığı, kampanya çeşitliliği gibi unsurlar nedeniyle vatandaşlar tarafından tercih edildi. Nisan ayı kampanyaları ile pek çok vatandaş ödeme ve kredi alarak dilediği eve, arabaya kavuştu ya da borçlarını kapattı. Ancak Nisan ayı kampanyalarından faydalanamayan vatandaşlar Mayıs ayında bankaların nasıl kampanyalar ve teklifler sunacağını merak ediyordu. Henüz Mayıs ayı gelmeden internette Mayıs ayı için bankaların ve Ziraat Bankası'nın kredi ve ödeme kampanyaları sıkça aratıldı. Peki; Ziraat Bankası Mayıs 2022 70 bin TL'ye kadar ödeme kampanyası nedir?

Mayıs 2022 Ziraat Bankası 70.000 TL Ödeme Kampanyası Nedir?

Ziraat Bankası'nın Mayıs ayı için geliştirdiği kredi paketinde 70 bin TL'ye kadar nakit ödeme alınabiliyor. Bu kampanya kapsamında aranan en önemli unsur ve şart SGK'lı emekli ya da çalışan olmak. SGK üzerinden emekli ya da çalışan olan herkes kesin onaylı krediye başvurabiliyor. Kampanya kapsamında alınan kredi miktarı anında ödeme yapılıyor.

18 yaşını geçmiş olan, SGK üzerinden emekli ya da çalışan, kredi notu düşük olmayan ve bankalarla geçmişi kötü olmayan kişiler başvurularının ardından kesin onay alıyor ve nakit ihtiyacını 70 bin TL'ye kadar anında karşılayabiliyor. Ayrıca Ziraat Bankası Mayıs ayı kredi kampanyası kapsamında kredi faiz oranı 1.91 olarak belirlenmiş durumda. 3 ay erteleme imkanı sunan kesin onaylı kredinin vade seçeneği 24 ay tavan limit ile sınırlandırılıyor.

Mayıs 2022 Ziraat Bankası 70.000 TL Kredi Kampanyası Nasıl Başvurulur?

Ziraat Bankası tarafından vatandaşlara sunulan kampanyadan faydalanmak isteyen ve bankanın belirtmiş olduğu şartlara uygun görülen kişiler kendilerine en yakın T.C. Ziraat Bankası şubesinden 70 bin TL'ye kadar kesin onaylı kredi başvurusu yapabiliyor. Bankanın müşterisi olan SGK'lı çalışan ya da emekliler telefon bankacılığı ile detaylı bilgi alımı yapabiliyor.

Banka şubelerinde başvuru yapacak olan vatandaşların gelir belgesi ve T.C. Kimlik Kartı ile banka şubelerine müracaat etmeleri gerekiyor.