Emeklilere Mayıs Ayının Son Çağrısı: Maaş Harici 4 Bin TL Ödeme Yapılacak! Son Başvuru Tarihi Yarın!

Emeklilere Mayıs Ayının Son Çağrısı: Maaş Harici 4 Bin TL Ödeme Yapılacak! Son Başvuru Tarihi Yarın!

ING Bank emekli vatandaşlar için özel olarak geliştirmiş olduğu promosyon kampanyası için mayıs ayının son çağrısını yaptı. İlgili kampanyanın son başvuru tarihi 31 Mayıs olarak belirlendi. İşte bankanın emekli kampanyalarına ilişkin ayrıntılar…

Yeni dönemde emekli müşteri sayısını arttırmak isteyen özel bankalardan birisi olan ING Bank, emekli vatandaşlar için iki farklı kampanya geliştirdiğini duyurdu.

ING Bank Emekli Kampanyası 2022

Ülkenin en önemli özel bankalarından birisi olarak hizmet veren ING Bank, 31 Mayıs tarihine kadar maaş hesabını kendi bünyesine taşıyan ve ilgili hesabın 3 yıl boyunca bankada kalacağının taahhüdünü veren yeni müşterilerine, şu tutarlarda ek ödeme yapacağını bildirdi.

  • SGK emekli maaşı 1.499 TL ve altı tutarlarda olan vatandaşlara: 1.850 TL
  • SGK emekli maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 2.300 TL
  • SGK emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olan vatandaşlara: 2.750 TL

ING Bank Yakınını Davet Et Kampanyası 2022

ing-bank.jpg

ING Bank promosyon kampanyasına ek olarak yakınını davet kampanyası da geliştirmiştir. Bu kampanya kapsamında emekli yakınını banka bünyesine davet eden her emekli müşteriye, maaş bareminden bağımsız olarak 250 TL, toplamda ise 1.250 TL ödeme yapılmaktadır.

ING Bank’ın Emekli Kampanyalarına Nasıl Başvuru Yapılır?

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan 2 bin 750 TL üst limitli emekli promosyonu kampanyasına katılım sağlamak için ek bir başvuru yapılmasına gerek yoktur. Yarına kadar bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile maaş hesabının taşınmasına yönelik talimat veren ve 3 yıl kalma taahhütnamesini imzalayan her yeni müşteri, talimatın devreye girmesini takiben promosyon ödemesinden faydalanabilir.

ING Bank’ın arkadaşını davet et kampanyasından yararlanmak için ise ING müşterisi olan emekli vatandaşın ARKADAS yazarak 2205’e kısa SMS göndermesi gerekmektedir. Bu mesaj karşılığında banka, bir referans kodu gönderecektir. Emekli yakınının REFERANS yazıp boşluk bırakıp ilgili kodu yazması ve 2205’e göndermesi, ING müşterisinin ek ödeme almasını sağlayacaktır.