Emeklilere Ek Ödenek Haberi Geldi! Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Denizbank Hesap Cüzdanına Ödeme Yapacak!

Emeklilere Ek Ödenek Haberi Geldi! Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Denizbank Hesap Cüzdanına Ödeme Yapacak!

Emekli vatandaşlara ihtiyaç kredisi hizmeti sunacaklarını açıklayan Ziraat Bankası, Halkbank ve Denizbank, ayrıntıları paylaştı.

Yeni dönemde nakit sıkışıklığı artan emekli vatandaşlara, Denizbank, Ziraat Bankası ve Halkbank’tan ihtiyaç kredisi desteği geldi.

Halk Bankası Emekli İhtiyaç Kredisi 2022

Halk Bankası, zorlu ekonomik şartların ortaya çıktığı şu günlerde tek maaş ile geçinmeye çalışan emekli vatandaşlara ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. 50 bin TL’ye kadar olan taleplere 36 ay, 50 bin TL ve üzeri olan taleplere 24 ay vade fırsatı sunacağını duyuran banka, ilgili hizmetinin faiz oranının yüzde 1,55’ten başladığını bildirdi.

Halk Bankası, emekli ihtiyaç kredisi hizmetinden nakit desteği almak isteyen vatandaşlar için örnek hesaplama tablosunu da yayınladı. Aylık ortalama yüzde 1,60 faiz oranı ve 36 ay vade karşılığında çekilecek olan 25 bin TL’lik taksit tutarı, 968,26 TL olarak hesaplandı.

Denizbank Emekli İhtiyaç Kredisi 2022

denizbank-001.jpg

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından olan Denizbank, yeni dönemde pahalılaşan gündelik hayat hizmetleri ve hizmet ürünleri karşısında nakit sıkışıklığı çeken emekli vatandaşlara, ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Banka 50 bin TL’ye kadar olan taleplere 36 ay, 50 bin TL ve üzeri tutarlarda olan taleplere 24 ay vade fırsatı sunacağını duyururken, faiz oranı yüzde 1,92’den başlatıldı. 10 bin TL’lik kredinin aylık ödemesi 411,74 TL olarak hesaplandı.

Ziraat Bankası Emekli İhtiyaç Kredisi 2022

Kamu bankalarından bir diğer olan Ziraat Bankası da yeni dönemde gelişen zorlu ekonomik şartlara karşın tek maaş ile direnmeye çalışan emekli vatandaşlara, ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Banka 50 bin TL’ye kadar olan taleplere 36 ay, 50 bin TL ve üzeri tutarlarda olan taleplere 24 ay vade fırsatı sunacağını duyururken, faiz oranı yüzde 1,55’ten başlatıldı.

Ziraat Bankası’ndan ortalama yüzde 1,55 faiz oranı ve 36 ay vade karşılığında 25 bin TL’lik nakit desteği almak isteyen emekli vatandaşların ödeyecekleri aylık tutar, 767,12 TL olarak hesaplandı.