Emekliler Dikkat Ek Gelir Kapısı Aralandı! 5 Bin 250 TL Hesaplara Yatmaya Başladı!

Emekliler Dikkat Ek Gelir Kapısı Aralandı! 5 Bin 250 TL Hesaplara Yatmaya Başladı!

Türkiye Ekonomi Bankası, dar boğazda olan emeklilere ek gelir niteliğinde bir promosyon kampanyası düzenlediğini açıkladı. İşte TEB’in emekli promosyonu kampanyasına ilişkin detaylar…

Düzenlediği promosyon kampanyası ile büyük ses getiren Türkiye Ekonomi Bankası, ilgili şartları sağlayan tüm emekli müşterilerine, maaşlarına ek olarak 5 bin 250 TL’ye kadar ödeme yapılacağını açıkladı.

Türkiye Ekonomi Bankası Emekli Promosyonu 2022

teb-001.webp

Türkiye’nin en önemli özel bankalarından birisi olan ve hem kendi bünyesinde hem de şubesiz bankacılık kolu olan CepteTEB bünyesinde geliştirmiş olduğu kampanyalar ile bankacılık sektöründe bir adım öne çıkmayı başaran Türkiye Ekonomi Bankası, yeni dönemde yenilenen SGK protokolü kapsamında güncel bir emekli promosyonu kampanyası düzenlediğini açıkladı.

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından düzenlenen emekli promosyonu kampanyasına göre yeni dönemde maaş hesabını bankaya taşıyan ve ilgili hesabın 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünü veren yeni müşterilere, emekli maaşı tutarlarına göre değişen promosyon ödemelerinin yapılacağı bilgisi verildi. Söz konusu promosyon tutarları şu şekilde belirlendi:

  • 0- 1.499 TL aralığında emekli maaşı alanlar için: 1.850 TL
  • 1.500- 2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlar için: 2.300 TL
  • 2.500 TL ve üzeri tutarlarda emekli maaşı alanlar için: 2.750 TL

Türkiye Ekonomi Bankası’ndan Promosyona Ek 2500 TL Ödeme!

Türkiye Ekonomi Bankası, düzenlemiş olduğu 2 bin 750 TL üst limitli promosyon kampanyasına ek olarak bir kampanya daha düzenlediğini açıkladı. Bankanın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan kampanyanın detaylarına göre maaş hesabını banka bünyesine taşıdıktan sonra yakınını kuruma davet edenlere 250 TL, toplamda 2 bin 500 TL daha ödeme yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Türkiye Ekonomi Bankası’nın Promosyon Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından düzenlenmiş olan emekli promosyonu kampanyasından yararlanmak için ek bir başvuru yapılmasına gerek yoktur. Bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile maaş hesabının taşınmasına yönelik talimatın verilmesi ve 3 yıllık kalma sözünün verilmesi, promosyon ödemelerinden yararlanmak için yeterlidir.