Emekli Müşterilerin Dikkatine: Şekerbank, Emekli Maaşınızı Evinize Teslim Edecek!

Emekli Müşterilerin Dikkatine: Şekerbank, Emekli Maaşınızı Evinize Teslim Edecek!

isteyen Şekerbank, geliştirmiş olduğu emekli promosyonu kampanyasının ve diğer avantajlı hizmetlerinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı. İşte Türkiye’nin önemli bankalarından birisi olarak hizmet veren Şekerbank’ın ayrıcalıklı emekli kampanyaları...

Şekerbank, emekli müşterilerinin kurum bünyesinde birçok ayrıcalığa sahip olduklarını duyurarak, söz konusu ayrıcalıkların ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Şekerbank Emekli Paketi Avantajları

2021/01/10/sekerbank-calisma-saatleri-2020-sekerbank-subeleri-saat-kacta-aciliyor-kacta-kapaniyor-sekerbank-aciliskapanis-saati-ve-ogle-arasi-saati-1594298754380.jpg

Türkiye’nin köklü bankalarından birisi olan Şekerbank, yeni dönemde bünyesine dahil olan emekli müşterilerine ve mevcut emekli müşterilerine, şu ayrıcalıklı hizmetleri sunacağını bildirdi:

  • 3 ay taksit ertelemeli ihtiyaç kredisi
  • Ücretsiz EFT ve havale işlemleri (sınırsız)
  • Ücretsiz nakit avans çekimi
  • Tüm banka ATM’lerinden ücretsiz maaş çekimi
  • Banka şubelerinde işlem önceliği
  • 444 0 344 numaraları emekli destek hattı
  • Maaşların eve teslimi

Şekerbank Emekli Promosyonu Kampanyası

Şekerbank, yeni dönemde emekli müşterileri için promosyon kampanyası da düzenlediğini duyurdu. Banka tarafından yapılan resmî açıklamaya göre emekli maaşı hesabı bir başka bankada bulunan vatandaşların ilgili hesaplarını 3 yıllığına Şekerbank bünyesine taşımaları durumunda, emekli maaşı tutarlarına göre değişiklik gösteren promosyon tutarlarını almaya hak kazanacakları bildirildi.

Şekerbank tarafından geliştirilmiş olan yeni promosyon kampanyasına göre ilgili şartları sağlayan emekli vatandaşlara ödenecek olan promosyon tutarları şu şekilde belirlendi:

  • 0- 1.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 1.500 TL
  • 1.500- 2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 1.750 TL
  • 2.500 TL ve üzeri tutarlarda emekli maaşı alanlara: 2.000 TL

Şekerbank Emekli Promosyonu Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Şekerbank’ın emekli müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu promosyon kampanyasından ve diğer avantajlı fırsatlardan yararlanmak için ek bir başvuru yapılmasına gerek yoktur. Banka, emekli maaşı hesabını kurum bünyesine taşıyan her yeni müşterisine 2 bin TL’ye kadar olan promosyon ödemelerinden ve diğer avantajlardan yararlanma hakkı tanır.

Maaş hesabını Şekerbank bünyesine taşıyarak bankanın ilgili emekli müşteri kampanyalarından yararlanmak isteyen vatandaşlar bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile maaş hesabı taşıma talimatı verebilirler.