Emekli Maaşı Alanlar Dikkat: 3050'ye SMS Gönderin, 80 Bin TL Hesabınıza Yatsın!

Emekli Maaşı Alanlar Dikkat: 3050'ye SMS Gönderin, 80 Bin TL Hesabınıza Yatsın!

Geliştirdiği ihtiyaç kredisi hizmetleri ve diğer alışveriş kredileri ile adından söz ettirmeyi başaran Aktifbank, emekli müşterilerine yeni bir kredi hizmeti sunacağını açıkladı. İşte Aktifbank’ın yeni hizmetine ilişkin ayrıntılar…

Döviz kurlarının ve altın fiyatlarının yukarı yönlü hareketlerine hız kesmeden devam ettiği şu günlerde, hemen hemen her gün bir hizmet grubuna yüksek oranlı zamlar yansıtılmaya devam ediyor. Oluşan hayat pahalılığı karşısında tek maaşı ile direnmeye çalışan emekliler ise nakit ihtiyaçlarının karşılanması adına destek arayışı içerisine girdiler. Bu noktada müjdesini duyuran Aktifbank, ilgili grupta yer alanlara 80 bin TL’ye kadar nakit desteği vereceğini açıkladı.

NKolay Emekli İhtiyaç Kredisi 2022

Ülkenin özel bankalarından birisi olarak hizmetlerini sürdüren ve hem kendi müşterileri hem de PTT müşterileri için geliştirmiş olduğu kredi kampanyalarının avantajlı fırsatları ile dikkat çekmeyi başaran Aktifbank, yeni dönemde hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda tek maaşlı emekli vatandaşların nakit sıkışıklıklarını çözüme kavuşturmak adına yeni bir kampanya geliştirdiğini duyuran banka, NKolay hizmeti aracılığı ile nakit desteğinin sağlanacağını bildirdi.

Aktifbank’ın NKolay hizmeti aracılığı ile geliştirmiş olduğu PTT emekli ihtiyaç kredisi hizmetinden, yalnızca emekli maaşı hesabı PTT şubelerinde olan emekli vatandaşların yararlanabilecekleri duyuruldu. Banka, ilgili hizmetinin üst limitini 80 bin TL, aylık ortalama faiz oranını yüzde 2,49 ve azami vade sayısını 36 ay olarak belirledi.

NKolay Emekli İhtiyaç Kredisi Örnek Hesaplama Tablosu

Aktifbank’ın NKolay hizmeti aracılığı ile geliştirmiş olduğu PTT emekli ihtiyaç kredisi kampanyasının örnek hesaplama tablosu yayınlandı. Buna göre bankadan yüzde 2,49 faiz oranı ve 36 ay vade karşılığında 50 bin TL’lik nakit desteği almak isteyen emekli vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit ödemesi tutarı, 2 bin 286 TL olarak hesaplandı.

NKolay Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

n-kolay.png

Aktifbank’ın NKolay hizmeti aracılığı ile geliştirmiş olduğu PTT emekli ihtiyaç kredisi hizmetine, cep telefonlarından yollanan kısa mesajlar aracılığı ile başvuru yapılmaktadır. Banka, ilgili emekli kredisi hizmetinden yararlanmak isteyen emekli vatandaşların cep telefonlarının mesajlar kısmından PTT, T.C. kimlik no bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak yazmalarını ve 3050’ye kısa mesaj göndermelerini istemektedir.