Emekli için son fırsat! Geri ödemesiz 7 bin 500 TL ödeme anında hesaba yatacak: Tek tuşla para kazan!

Emekli için son fırsat! Geri ödemesiz 7 bin 500 TL ödeme anında hesaba yatacak: Tek tuşla para kazan!

Emeklilere özel aylık kazancı destekleyecek promosyon kampanyalarında sunulan fırsatlar Kasım ayının bitmesine yakın devam ediyor. ING bank yaptığı yazılı açıklama ile emeklilere 7.000 TL vereceğini duyurdu. ING bank promosyonundan nasıl yararlanılabilir?

ING Bank Kasım ayının bitmesine sayılı günler kala promosyon kampanyasını yeniden duyurdu. 7.500 TL'ye kadar promosyondan faydalanmak isteyenlerin bankaya gelerek maaş hesabına taşıması yeterli oluyor. Şubelere gitmeye gerek kalmadan online bankacılık sistemi kullanılarak ya da müşteri hizmetleri aranarak dakikalar içerisinde 7.500 TL'nin sahibi olunabilir.

ING Bank resmi açıklamasında emeklilere çok avantajlı bir kampanya sürecini başlattığını duyurdu. Kampanya dönemi devam ederken 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü verene bu fırsat sunuluyor. Yapılacak yeni bir promosyon sözleşmesi sonrasında alınan ilk maaşın ardından promosyon tutarı hesaba yatırılıyor.

ING BANK PROMOSYON TEKLİFİ NE KADAR OLDU?

ING Bank’ın sunmuş olduğu promosyon teklifi aylık alınan maaş tutarına göre değişebiliyor. Hesaplamayı kişinin kendisi almış olduğu maaş üzerinden yapması mümkün oluyor. Aşağıdaki tablo izlenerek alınan maaş tutarına göre hesaba yatırılacak promosyon rakamı incelenebilir:

  • 3.500 TL'ye kadar emekli aylığı alanlar 4.500 TL
  • 3.500 TL - 7.500 TL arası emekli aylığı alanlar 5.250 TL
  • 7.500 TL ve ile 10.000 TL arası emekli aylığı alanlar 6.750 TL
  • 10.000 TL ve üzeri emekli aylığı alanlar 7.500 TL

ING BANK PROMOSYONUNDAN NASIL YARARLANILIR?

emekli-icin-son-firsat-geri-odemesiz-7-bin-500-tl-odeme-aninda-hesaba-yatacak-tek-tusla-par.png

ING Bank 7.500 TL nakit promosyon kampanyasından faydalanmak isteyenlerin ING telefon bankacılığı ya da internet şubesini kullanarak başvuru işlemlerini tamamlaması gerekiyor. Başvuracak olan kişinin birden fazla emekli maaşı bulunuyorsa maaş tutarının toplamı üzerinden tek bir promosyon ödemesi yapılır. 3 yıllık taahhüt verenler ancak bu faydadan yararlanabilir.

ING BANK EMEKLİYE ÖZEL AVANTAJLARI NELERDİR?

ING Bank emekli maaş hesabı taşıma işlemleri tamamlandıktan sonra 3 ay boyunca Turuncu Ekstra hesap açtıranlara avantajlı kullanım fırsatı da sunuluyor. Üstelik bankaya gelen maaş hesabını bankaya taşıyan tüm emeklilere %1.64 faiz oranından başlayan ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı da sunuluyor.