Eğitim Masraflarını Karşılamak İsteyen Öğrencilere Duyuruldu: Vakıfbank, Garanti BBVA ve Akbank'tan Gelir Belgesiz Kredi Hizmeti

Eğitim Masraflarını Karşılamak İsteyen Öğrencilere Duyuruldu: Vakıfbank, Garanti BBVA ve Akbank'tan Gelir Belgesiz Kredi Hizmeti

Türkiye’nin önde gelen bankalarından olan Vakıfbank, Garanti BBVA ve Akbank yeni dönemde artan masraflara karşın öğrencilere ve ev hanımlarına, gelir belgesiz ihtiyaç kredisi hizmeti sunulacağını açıkladı. İşte bankaların gelir belgesiz hizmetleri...

Garanti BBVA, Vakıfbank ve Akbank bankacılık sektöründe bir yeniliğe imza atarak, gelir belgesi talep etmeden ihtiyaç kredisi hizmeti sunacaklarını duyurdu.

Vakıfbank Belgesiz İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Devlet bankalarından birisi olan Vakıfbank, yeni dönemde artan eğitim masraflarına ve diğer gündelik hayat hizmetlerine karşın gelir belgesiz öğrencilere ve ev hanımlarına nakit hizmeti sunacağını açıkladı. Banka, ilgili hizmetinin üst limitini başvuru sahibinin ödeme performansına göre belirleyeceğini duyururken, azami vade sayısını 36 ay, faiz oranını yüzde 1,95 olarak belirledi. 20 bin TL tutarlı belgesiz ihtiyaç kredisi hizmetinin aylık taksit ödemesi ise 825,14 TL olarak hesaplandı.

Garanti BBVA Belgesiz İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

garanti-konut-kredisi.webp

Bünyesinde geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyaları ile dikkat çeken özel bankalardan birisi olan Garanti BBVA, yeni dönemde artan masraflara karşın bankalara ihtiyaç kredisi talebinde bulunan ancak gelir belgesi ibraz edemediği için talebi reddedilen öğrenci ve ev hanımlarına da hizmet sunacağını açıkladı. Kredinin üst limitini kişiye özel olarak belirleyeceğini duyuran banka, azami vade sayısını 36 ay, faiz oranını yüzde 2,43 olarak belirledi. Banka, 10 bin TL’lik belgesiz ihtiyaç kredisi hizmetinin aylık taksit ödemesi tutarını 453,95 TL olarak hesapladı.

Akbank Belgesiz İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Yeni dönemde çeşitli faktörler çerçevesinde pahalılaşan hayat şartlarına karşın bir maaş ile mücadele etmenin imkânsız olduğunu savunan Akbank, bu düşüncesini geliştirmiş olduğu belgesiz ihtiyaç kredisi kampanyası ile destekledi. Banka, ilgili hizmeti kapsamında gelir belgesi ibraz edemeyen öğrencilere ve ev hanımlarına nakit hizmeti sunacağını açıkladı.

Akbank’ın öğrenci ve ev hanımları için özel olarak geliştirmiş olduğu belgesiz ihtiyaç kredisi kampanyasının üst limiti ile ilgili bilgi verilmedi. Ancak banka 36 ay vade ve yüzde 2,11 faiz oranı karşılığında çekilecek olan 10 bin TL tutarlı kredinin aylık geri ödemesini, 426,62 TL olarak duyurdu.