Duyuru Yapıldı: 31 Mayıs Tarihine Kadar Başvuran Herkes, 50 TL'lik Köprü Geçiş İndirimi Hakkı Kazanacak!

Duyuru Yapıldı: 31 Mayıs Tarihine Kadar Başvuran Herkes, 50 TL'lik Köprü Geçiş İndirimi Hakkı Kazanacak!

Özellikle İstanbul’da yaşayan ve sıklık ile köprüleri kullanarak şehir dışı seyahatleri yapan sürücüler için büyük harcamalara sebep olan geçiş ücretlerine ilişkin yeni bir duyuru yapıldı. İşte yeni köprü geçiş kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Sene başında zamlanan köprü geçiş ücretleri, her gün iş, okul veya diğer sebeplerden ötürü o yolları kullanmak zorunda olan sürücülerin isyanına sebep oldu. Sürücülerin isyanlarını duyan Yapı Kredi Bankası, yeni bir kampanya geliştirdiğini açıkladı.

Yapı Kredi Bankası Köprü Geçişi Kampanyası 2022

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından birisi olan Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde geliştirmiş olduğu kampanyalarına bir yenisini daha eklediğini duyurdu. Köprü geçiş ücretlerine yapılan zamlardan sonra harekete geçen banka, ilgili köprü geçiş indirimi kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası’nın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurmuş olduğu köprü geçiş indirimi kampanyasının ayrıntılarına göre 31 Mayıs tarihine kadar başvuru yapan tüm mevcut müşterilere, geçişlerinin 4’te 1’ini karşılayacak ve 50 TL’yi aşmayacak şekilde indirim hakkı tanınacağı bilgisi kaydedildi. Banka, söz konusu indirimlerin yalnızca 31 Temmuz tarihine kadar yapılan köprü geçişleri için geçerli olduğunu ifade etti.

Yapı Kredi Bankası’nda 1 TL’lik HGS Kampanyası

yapi-kredi-bankasi-borc-transferi-kredisi.jpg

Yapı Kredi Bankası düzenlemiş olduğu köprü geçiş indirimi kampanyasına ek olarak, yeni bir HGS kampanyası da düzenlediğini duyurdu. Bankanın resmi internet sitesi aracılığı ile detaylarını paylaşmış olduğu HGS kampanyasına göre bankanın mevcut müşterilerine 1 TL karşılığında HGS etiketi hizmeti sunulacağını bilgisi kaydedildi. Banka, normal şartlarda HGS ücretinin 70 TL olduğuna dikkat çekti.

Yapı Kredi Bankası Köprü Geçişi Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Yapı Kredi Bankası’nın 1 TL’lik HGS alımı kampanyası için bankanın mobil uygulaması, çağrı merkezi, internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. Bankanın düzenlemiş olduğu 50 TL üst limitli köprü geçiş indirimi kampanyasından yararlanmak isteyen sürücülerin ise HGSODUL ve müşteri no bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak yazmaları ve 4454’e kısa SMS göndermeleri gerekmektedir.