Dolara Fısıldayan Adam Ekonomist Selçuk Gönençler'den Tedirgin Eden Tespit: Yaşama Umudumuz Kalmayacak!

Dolara Fısıldayan Adam Ekonomist Selçuk Gönençler'den Tedirgin Eden Tespit: Yaşama Umudumuz Kalmayacak!

Dolar kurunun hareketlerine bağlı olarak piyasa analizleri yapan Ekonomist Selçuk Gönençler, katıldığı bir programda herkesi tedirgin eden açıklamalarda bulundu. İşte Ekonomist Gönençler’in açıklamalarına ilişkin ayrıntılar…

FED faiz artırımı kararından sonra yukarı yönlü hareketleri hız kazanan döviz kurları ve altın fiyatları, yeni güne de hızlı bir yükseliş ile başladı. Geçtiğimiz günlerde bir haber programına katılan Ekonomist Selçuk Gönençler, doların durumu hakkında yorumlarda bulundu.

Ekonomist Selçuk Gönençler Haber Programına Katıldı!

Piyasaya ilişkin yaptığı yorumlar ve analiz çalışmaları sonucunda ortaya koyduğu tahminler ile adından sıklık ile söz ettirmeyi başaran Ekonomist Selçuk Gönençler, geçtiğimiz günler bir ekonomi programına konu oldu. Program esnasında hazırlamış olduğu analiz grafikleri ile piyasanın durumunu ortaya koyan Ekonomist Gönençler, dolara ilişkin net tahminlerde bulundu.

Konuşmaları esnasında doların yukarı yönlü hareketlerini değerlendiren Ekonomist Selçuk Gönençler, bu şekilde gider ve dolar daha da yükselirse gündelik hayat akışı içerisinde nelerin olabileceğini tek tek açıkladı.

Halkın Dolar Tahminini Yayınladı!

2021/03/18/374uhttps3a2f2fitkv-tmgrup-com-tr2f20212f032f182fmerkez-bankasinin-faiz-kararinin-ardindan-dolar-kurunda-son-durum-1616065795428mw600.jpg

Haber programına katıldığı esnada halk ile de diyalog içerisinde olan Ekonomist Selçuk Gönençler, vatandaşların yılsonu dolar tahminlerini sordu. Vatandaşlardan gelen cevap ise çoğunluk ile “30 TL olursa o bile iyi” şeklinde oldu.

Dolar 30 TL’yi Aşarsa Neler Olacak Açıkladı!

Katıldığı haber programında canlı olarak piyasa yorumlarını dile getiren Ekonomist Selçuk Gönençler, doların 30 TL seviyesini aşması durumunda neler olabileceğini gözler önüne serdi. Selçuk Gönençler 30 TL seviyesinden işlem gören dolar kurunun nelere mal olabileceğini şu sözler ile ifade etti: “Doların artması ile sadece araba ya da ev satın alma hayalleri değil, SMS hastalığına sahip olan çocukların yurtdışına giderek tedavi olma umutları da yok olur. Ayrıca elektrikli cihazların varlığı sayesinde hayatta kalan insanların aylık elektrik faturalar 3- 5 bin lira civarında olur. Eczaneden satın alınan ağrı kesici dahi 100 TL seviyesine kadar çıkar. Sağlık ve ilaç bakımından neler olabileceğini varın siz düşünün. E böyle bir ortamda insanların yaşama umudu tabi ki kalmaz.”