Dolar ve Altın Tahminleri ile Ünlenen Selçuk Geçer, Akaryakıt Fiyatlarının Üst Seviyesini Açıkladı 50 TL Olacak!

Dolar ve Altın Tahminleri ile Ünlenen Selçuk Geçer, Akaryakıt Fiyatlarının Üst Seviyesini Açıkladı 50 TL Olacak!

Ekonomi piyasalarına dair yaptığı analizler ve tahminler ile dikkat çeken isimlerden birisi olan Ekonomist Selçuk Geçer, artan akaryakıt fiyatlarını yorumlayarak dudak uçuklatacak fiyat tahmininde bulundu. İşte Selçuk Geçer’in akaryakıt fiyat tahmini...

Ekonomist Selçuk Geçer, akaryakıt fiyatlarına ilişkin uzun vadeli tahminlerini açıkladı.

“İkinci Dev Zam Dönemi Başlıyor!”

Bu zamana kadar yapmış olduğu dolar ve altın tahminleri genel çerçeveye bakıldığında çoğunluk ile doğru çıkan Ekonomist Selçuk Geçer, yeni tahminlerini yayınladı. Söz konusu yeni tahminler başlığı altında bu sefer dolar kuruna ve altın fiyatlarına ilişkin değil de akaryakıt fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Ekonomist Geçer, hali hazırda zamlı fiyatlardan satışa sunulan akaryakıt fiyatlarına ilişkin önemli bilgiler paylaştı.

Rusya- Ukrayna savaşının başladığı ilk dönemde brent petrolün varil fiyatının 138 dolar seviyesine kadar yükseldiğine dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer, daha sonrasında 103 dolar gevşeyen seviyeye rağmen benzin ve motorine zam yapılmaya devam ettiğine vurgu yaptı. Ekonomist Geçer, sözlerine şu ifadeler ile devam etti: “Petrol şu an d 124 dolar seviyelerinde. Yeni zamlar gelmeye devam ediyor. Şu an petrolün çizdiği grafiğe göre yeniden 138 dolar seviyesine doğru bir atılımda olduğunu görüyoruz. İkinci dev zam dönemi başlıyor.”

“ÖTV ve KDV Artacak!”

2021/02/19/otv-indiriminden-kimler-nasil-yararlanab5931c3.jpg

Petrol fiyatlarına bağlı olarak değişiklik gösteren akaryakıt fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulunmaya devam eden Ekonomist Geçer, şu an ki tabloya göre benzin ve motorin fiyatlarının 30 TL seviyesine doğru yol aldığını ifade etti. Hükümetin vergi toplamak için en kolay yolunun akaryakıt kategorisi altında olduğunu belirten Ekonomist Geçer, vergiler arttığı için akaryakıt fiyatlarının da artacağını iddia etti ve “gizli olarak vergi artışı yapılıyor” ifadelerini kullandı.

“50 TL’ye Çıkacak!”

Daha önce yayınladığı yorumlarında akaryakıt fiyatlarının 20 TL seviyesine kadar yükseleceğini söyleyen ve o dönem içerisinde birçok kişinin kendisine inanmasına neden olan Ekonomist Geçer, mevcut tabloya göre akaryakıt fiyatlarının önce 30 TL barajını aşacağını sonrasında ise 50 TL seviyesine doğru yükseleceğini iddia etti.

Gursesgazetesi yatırım tavsiyesi vermez. Habere konu olan ifadeler uzman yorumlarından ibarettir.