Dokuz ile Yetinemeyenlerin Bankası ON Bank, 100 TL'lik Akaryakıt İndirimini Resmen Başlattı!

Dokuz ile Yetinemeyenlerin Bankası ON Bank, 100 TL'lik Akaryakıt İndirimini Resmen Başlattı!

Akaryakıt fiyatlarının 23- 24 TL seviyelerine dayandığı şu günlerde araçlarına yakıt almakta zorlanmaya başlayan vatandaşlara, Burgan Bank’ın ON Hesabı’ndan müjdeli haber geldi. İşte bankanın akaryakıt kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Rusya- Ukrayna savaşının başlaması ile birlikte arka arkaya zam alan akaryakıt ürünleri, bu hafta içerisinde bir gün arayla iki zam daha aldı. 1 TL 68 kuruşluk son zam ile birlikte İstanbul’da 23,87 TL, Ankara’da ve İzmir’de 23,98 TL seviyesinden satışa sunulan benzin, araç sahiplerinin bütçelerini yerle bir etti. Öte yandan motorin fiyatlarının da 22 TL’yi aşması, birçok araç sahibinin toplu taşıma araçlarına yönelmesine sebep oldu.

Rusya- Ukrayna savaşından başlayan ve ülkemizin nerede ise tüm hanelerine etki eden bu zorlu ekonomik durum, gündelik hayat akışı içerisinde okula veya işe giderken mecburen araç kullanan sürücüleri bir çıkmazın içerisine doğru sürükledi. Yaptıkları akaryakıt harcamalarına destek arayışı içerisine giren vatandaşlar, bankaların ve diğer kurumların konuya ilişkin kampanyalarını araştırmaya başladılar.

Araç sahiplerinin akaryakıt harcamalarına karşı aradıkları desteği vereceğini söyleyen bankalardan biri Burgan Bank oldu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre banka ON Bank kolu aracılığı ile akaryakıt indirimi kampanyası düzenlediğini duyurdu.

ON Bank Akaryakıt İndirimi Kampanyası 2022

burgan-bank.jpg

Burgan Bank’ın dijital bankacılık kolu olan ON Bank, yeni müşterilerinin yapacakları toplamda 500 TL tutarlı akaryakıt harcamalarına karşın, 100 TL tutarında hediye para ödülü vereceğini aktardı.

ON Bank Akaryakıt İndirimi Kampanyasının Ayrıntıları

Burgan Bank’ın dijital bankacılık kolu olan ON Bank aracılığı ile geliştirilmiş olan 100 TL tutarlı hediye para kazanımlı akaryakıt indirimi kampanyasından yararlanabilmek için haziran ayının sonuna kadar akaryakıt harcaması yapılması gerekmektedir. Söz konusu harcamalar karşılığında kazanılmış olan hediye paralar 5 Temmuz günü hesaplara aktarılacaktır.

ON Bank Akaryakıt İndirimi Kampanyasına Nasıl ve Nereden Başvuru Yapılır?

Burgan Bank’ın dijital bankacılık kolu olan ON Bank aracılığı ile düzenlenmiş olan 100 TL hediye para kazanımlı akaryakıt indirimi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların, harcamaları karşılığında indirim kazanabilmek adına herhangi bir başvuru yapmalarına gerek yoktur. Banka 12 Mayıs tarihinden sonra hesap açan tüm yeni müşterilerine, akaryakıt harcamalarına karşın indirim hakkını tanımlamaktadır.