Dizi, film, müzik, spor, uygulamalar için dijital platform işlemlerine TEB’den yüzde 50 fırsatı geldi!

Dizi, film, müzik, spor, uygulamalar için dijital platform işlemlerine TEB’den yüzde 50 fırsatı geldi!

Dijital platformlarda üyeliği bulunan ya da bu tür platformlarda üyelik alacak olanlara TEB, “Dijital platformlarda yüzde 50 Bonus fırsatı” kampanyasını duyurdu. CEPTETEB kredi kartlarına yıllık 360 TL’ye kadar Bonus fırsatı sunuluyor! İşte detaylar…

Son yıllarda dijital platformların kullanım oranları hızla artış gösterdi. Özellikle gençler arasında yaygın olarak kullanılan dijital platformlar, artık neredeyse herkesin evine ve cebine girdi. Dijital platform kullanımı arttıkça, bu alana yönelik fırsatlar da artmaya başladı. Bu fırsatlardan biri de şimdi TEB’den geldi.

TEB, dijital platform kullanıcıları için cazip kampanyasını duyurdu. Söz konusu kampanya dahilinde, dijital platformlarda yüzde 50 bonus fırsatı sunuluyor. CEPTETEB kredi kartlarına yıllık 360 TL’ye kadar Bonus fırsatı sağlanıyor. İşte detaylar…

TEB’DEN DİJİTAL PLATFORMLARDA YÜZDE 50 BONUS FIRSATI

dizi-film-muzik-spor-uygulamalar-icin-dijital-platform-islemlerine-teb-den-yuzde-50-firsati-geldi.webp

Dijital platform kullanımlarına TEB’den cazip bir kampanya teklifi geldi. TEB tarafından 1 Şubat 2022 – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında sunulan kampanyada App Store, Apple Music, iTunes, Netflix, Google Play, Gain, Microsoft Store, fizy, Spotify, Youtube Premium, Deezer, GoDaddy, LinkedIn, BluTV, Bein Connect, XBOX ve S Sport Plus üzerinden CEPTETEB kredi kartı ve CEPTETEB Dijital Kredi Kartı ile yapılan harcamalar geçerli kabul ediliyor. Öte yandan operatörler üzerinden faturalandırılan fizy üyeliği harcamaları ise kampanyaya dahil edilmiyor.

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

TEB tarafından sunulan kampanya, App Stor ve Google Play veya fizy.com üzerinden fizy uygulamasına CEPTETEB Dijital Kredi Kartı tanımlanarak yapılan işlemlerde geçerli oluyor ve kampanya kapsamında bir müşteri aylık en fazla 30 TL ve kampanya sürecinde de en fazla 360 TL tutarında Bonus hediyesi kazanabiliyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Söz konusu kampanyadan yararlanabilmek için müşterilerin ilgili CEPTETEB kredi kartına kesilmiş son ekstrenin en az 400 TL olması gerekiyor ve kampanyada hediye edilen ve kullanılmayan Bonus’lar, 30 gün sonunda geri alınıyor. Kampanya dahilinde CEPTETEB Kredi Kartları ile yapılan harcamaya karşılık, dönem işlemlerine yansıdıktan sonra 5 gün içerisinde ilgili CEPTETEB Kredi Kartı’na dijital platform harcama tutarının yüzde 50’si kadar Bonus yansıtılıyor.