Devlet Kurumu Açıkladı: İhtiyaç Kredisi Taksitleri 3 Ay Ertelendi!

Devlet Kurumu Açıkladı: İhtiyaç Kredisi Taksitleri 3 Ay Ertelendi!

Yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik gelişmelere karşın vatandaşın yanında yer alan Vakıfbank, 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmetinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı. İşte Vakıfbank’ın ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti...

Gündelik hayat şartlarının hem ekonomik gelişmelere hem de diğer alanlarda gözlenen olumsuz gelişmelere bağlı olarak giderek ağırlaşması, geliri sabit olan vatandaşların desteğe ihtiyaç duymalarına sebep oldu. Bu noktada devreye giren kamu bankası Vakıfbank, yeni dönemde artan masrafları karşılamakta zorlanan vatandaşlara ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti ile destek olacağını bildirdi.

Vakıfbank’tan Taksit Erteleten İhtiyaç Kredisi Hizmeti!

Ekonomi piyasalarının dalgalı hareketlerine ve diğer alanlarda gözlenen olumsuz gelişmelere bağlı olarak artan masraflar, Vakıfbank’ı harekete geçirdi. Geliştirdiği yeni kredi kampanyası ile vatandaşların yanında olmayı hedefleyen banka, ilgili hizmetinin ayrıntılarını paylaştı.

Vakıfbank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan yeni ihtiyaç kredisi hizmetinin üst sınırının 125 bin TL olduğu bildirildi. Banka ilgili hizmetinden yararlanan vatandaşlara 3 ay ödeme erteleme fırsatı tanıyacağını ve azami vade sayısının 36 ay olduğunu belirtti. Söz konusu hizmet karşılığında uygulanacak olan faiz oranı ise yüzde 1,55 olarak belirlendi.

Vakıfbank Taksit Ertelemeli İhtiyaç Kredisinin Hesaplama Tablosu

2020/02/04/vakifbank-94465493237b6f.jpg

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan taksit ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmetinin örnek hesaplama tablosu yayınlandı. Banka, ilgili hizmetinden 36 ay vade ve yüzde 1,55 faiz oranı karşılığında 40 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarını, 1.534,25 TL olarak hesapladı.

Vakıfbank Taksit Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan taksit ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmetine hem şubeler aracılığı ile hem de SMS kanalı aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. Söz konusu kredi başvurusunu şubeler aracılığı ile yapmak isteyen vatandaşların kimlik kartları ile birlikte en yakın Vakıfbank şubesine şahsen müracaat etmeleri, SMS kanalı aracılığı ile başvuru yapmak isteyenlerin ise KREDI, T.C. kimlik no, doğum tarihi, aylık gelir bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak yazmaları ve 5724’e kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir.