Denizin, Kumun ve Güneşin Tadını Çıkarmak İsteyenlere, CepteTEB’ten Dev Hizmet: Otel Rezervasyonlarında Net Yüzde 10 İndirim!

Denizin, Kumun ve Güneşin Tadını Çıkarmak İsteyenlere, CepteTEB’ten Dev Hizmet: Otel Rezervasyonlarında Net Yüzde 10 İndirim!

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte tatil planları yapmaya başlayan vatandaşlara, Türkiye Ekonomi Bankası’nın dijital bankacılık kolundan yeni kampanya müjdesi geldi. CepteTEB, mevcut müşterileri için geçerli olan tatil kampanyasının ayrıntılarını paylaştı

Uzun süredir beklenen yaz aylarının gelmesi ve havaların ısınması ile birlikte birçok vatandaş tatil planı yapmaya başladı. Ancak bir süredir yukarı yönlü hareketler sergilemeye devam eden ekonomi piyasalarının turizm sektöründe ciddi fiyat artışlarına sebep olması, tüketicilerin kendi bütçelerine uygun bir tatil planlamaları konusunda zorlanmalarına yol açtı.

Yılın yorgunluğunu güzel bir tatilde, bütçelerini sorun etmeden atmak isteyen tüketicilerin yardımına, Türkiye Ekonomi Bankası’nın dijital bankacılık kolu olan CepteTEB yetişti. Banka, yeni dönemde artan turizm konaklama fiyatlarına karşın mevcut müşterilerinin yanında olduğunu belirterek, yeni kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

CepteTEB Tatil Kampanyası 2022

Türkiye Ekonomi Bankası’nın avantajlı hizmetlerinden bir de şubeye gitmeden, özel fırsatlar karşılığında yararlanmak isteyen vatandaşlara CepteTEB’ten kaçırılmayacak bir kampanya haberi geldi. Yeni döneme girilmesi ile birlikte ilan etmeye başladığı avantajlı kampanyalarına bir yenisini daha eklediğini belirten CepteTEB, “tatil kampanyası” başlığı altında sunacağı faydaların ayrıntılarını paylaştı.

CepteTEB’in resmi internet sitesi aracılığı ile yapılmış olan yeni tatil kampanyası duyurusuna göre 10 Temmuz 2022 tarihine kadar bireysel CepteTEB kartı aracılığı ile otel rezervasyonu yaptıran her mevcut müşteriye, yüzde 10’a varan konaklama indiriminin tanımlanacağı bilgisi kaydedildi.

CepteTEB Tatil Kampanyası Ayrıntıları

2022/04/20/cepteteb.jpg

CepteTEB tarafından geliştirilmiş olan yüzde 10 indirim kazanımlı yeni tatil kampanyasının, yalnızca bireysel müşteriler için geçerli olduğu bildirildi. Banka, kampanya kapsamında indirim hakkından faydalanabilmek için rezervasyonların Otelz’den yapılması gerektiğini belirtti.

CepteTEB Tatil Kampanyası Başvurusu 2022

CepteTEB’in bireysel müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu yüzde 10 indirim kazanımlı tatil kampanyasından faydalanmak için ek bir başvuru yapılmasına gerek yoktur. Kampanyadan fayda sağlayabilmek için yapılması gereken tek şey Otelz ödemelerinin CepteTEB’in mobil uygulamasında yer alan Cüzdan bölümü aracılığı ile online olarak yapılmasıdır.